Koulutus

Paikkatietoalan artesaaniksi voi myös oppia! Järjestämme monipuolista koulutusta mm. QGIS-, PostGIS- ja GeoServer-työkalujen pariin. Kurssin hintaan kuuluu kurssin kestosta riippuen 2-4 kk GispoHelp-tukipalvelujakso ja QGIS-kursseihin virallinen sertifikaatti.

Gispon koulutuskalenterista valmiina löytyville kalenterikursseille tulee ilmoittautua 7 päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen vapaita paikkoja koulutuksiin voi kysyä osoitteesta koulutus@gispo.fi.

Alla on lista koulutuksista, joita toteutamme suomeksi, mutta tutustu myös englanniksi ja ruotsiksi tarjottaviin kursseihin.

Kurssit

Peruskursseilla uudet käyttäjät pääsevät tutustumaan helposti paikkatietoalan työkaluihin. Myös mestareille on syventäviä kursseja, joista omaan reseptikirjaan saa varmasti vinkkejä uusista työtavoista ja raaka-aineista. Näitä kursseja Gispo järjestää ilmoittaminaan ajankohtina, niin kutsuttuina kalenterikursseina, joille kuka tahansa voi ilmoittautua mukaan. Organisaatiot voivat tilata oman toteutuksen kursseista. Ja jos on tarve oikein eksklusiiviselle osaamiselle, teemme myös räätälöityjä koulutuksia yksilöityinä toteutuksina. Toteutamme paikkatietokursseja niin kasvotusten kuin etänäkin.

Ilmoittaudu

Tutustu tuleviin kursseihimme alla ja ilmoittaudu mukaan! Gispon koulutuskalenterista valmiina löytyvät kalenterikurssimme järjestetään etänä Google Meetsissä arkisin pääasiassa klo 9-12. Voit myös pyytää tarjouksen koulutuksesta omalle tiimillesi sopivana ajankohtana. Mikäli listalta ei tunnu löytyvän sopivaa tai kursseista tulee kysymyksiä, autamme sinua valitsemaan sopivan koulutuksen. Laita siis rohkeasti viestiä koulutus@gispo.fi. Huomioithan kurssien osallistumis- ja peruutusehdot.

- / - Artikkelia