Koulutus

Järjestämme monipuolista koulutusta liittyen paikkatietoon, avoimen lähdekoodin ratkaisuihin ja avoimeen dataan. Toteutamme valmiita peruskursseja ja erikoiskursseja kalenterikursseina, seudullisina kursseina ja asiakaskohtaisina kursseina niin kasvotusten kuin etänäkin. Peruskurssit johdattavat aiheeseen ja antavat perustaidot opetettavasta aiheesta. Erikoiskurssit ovat peruskurssien jatkokursseja, jotka syventävät perustaitoja ja antavat koulutettavalle mahdollisuuden erikoistua tiettyyn suuntaan. Teemme myös täysin räätälöityä koulutusta asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan!

"Kurssi ylitti odotukseni: ennen kurssia vähän jännitti että pystynkö mukana, mutta ekan koulutuspäivän jälkeen odotin oikein innolla seuraavaa päivää! Ja nyt kahden päivän jälkeen on sellainen olo, että on helppo alkaa kokeilemaan Qgisin käyttöä omissa töissä. Suosittelen työkavereillekin!"

"Kouluttaja oli miellyttävä ja rauhallinen, mikä tuki oppimista ja teki ilmapiirin rennoksi. Kurssimonisteet ja harjoitteet olivat erinomaisia."

"Kurssi oli kokonaisuudessaan erittäin hyvin toteutettu ja rakennettu."

"Loistava kurssi, olin tyytyväinen ja aion myös käyttää tukipalveluitanne!"