Konsultointi

Gispolla on asiantuntevia paikkatietoalan artesaaneja, jotka auttavat koordinaattien koukeroissa. Autamme valitsemaan tarpeeseen sopivat avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistot, hyödyntämään avoimia datalähteitä ja kehittämään paikkatietojen käyttöä. Työkalujen lisäksi paikkatietoartesaanit myös tuntevat raaka-aineensa: käytettävän datan laatu ja eheys on tärkeää, jotta niistä saadaan parhaimmat maut irti.

Paikkatietojärjestelmät

Pajallamme määritellään usein työnkulun prosesseja ja vaatimuksia paikkatietojärjestelmille. Näiden pohjalta suunnittelemme juuri asiakkaan tarpeita vastaavat yksilölliset paikkatietoarkkitehtuurit sekä tietenkin toimenpiteet niiden toteuttamiseksi. Olipa tarve iso tai pieni, avaamme sinulle oven avoimen lähdekoodin ohjelmistojen maailmaan.

Data-analytiikka

Vahvimmillaan paikkatietoartesaanimme ovat aineistojen jalostamisen kanssa. Osaamme loihtia upeita visualisointeja, jalostaa reitinoptimointiin työkaluja tai tuottaa juuri tiettyyn tarkoitukseen kuratoitua dataa. Saamme myös lisää voimaa paikkatietoihin tietoja yhdistelemällä. Aineistojen tuominen kartalle lisää ymmärrystä elinympäristöstämme, ja kestävän kehityksen asiat ovatkin Gispon pajalla tärkeitä arvoja.

Avoin data

Avoin data on yksi tärkeimmistä raaka-aineistamme. Käytämme paljon jo olemassa olevaa avointa dataa ja autamme asiakkaitamme datan avaamisessa. Kehitämme myös mielellämme datasta uusia jalosteita. Yksi tärkeimmistä datalähteistämme on OpenStreetMap, joka on upea, joukkoistamalla tuotettu maailmanlaajuinen kartta-aineisto.

Tietomallityöt

Luomme laadukkaita tietomalleja, joilla saadaan datat eheäksi ja sovelluksista helppoja käyttää. Paikkatietoartesaaneillamme on paljon kokemusta paikkatietojen tietomalleista ja erityisesti relaatiokannat ovat tulleet tutuiksi. Sovellusten taustalle tarvitaan aina tietomalli ja meiltä saat ne juuri sellaisena kuin tarvitset.

konsultointi

Sanna Jokela

Toimitusjohtaja

Ota yhteyttä Sannaan, kun haluat paikkatietojärjestelmiisi asiantuntevaa koulintaa tai haluat enemmän irti paikkatietoaineistoistasi.

Varaa keskusteluaika Sannan kalenterista

myynti@gispo.fi

+358 40 766 4607