Yritys

Olemme suomalainen paikkatietoalan yritys, jonka tavoitteena on edistää avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistojen sekä avoimen paikkatiedon kehittämistä ja hyödyntämistä. Teemme töitä paikkatieto-ohjelmistojen ja paikkatiedon parissa niiden elinkaaren eri vaiheissa.

Paikkatietoalan moniottelijamme Pekka Sarkola perusti Gispon vuonna 2012 ja toimi toimitusjohtajana vuoteen 2020 asti, kunnes antoi kapulan eteenpäin toiselle alan konkarille Sanna Jokelalle. Rivimme ovat kasvaneet säännöllisesti niin Suomen sisällä kuin ulkopuolellakin - tiimimme koostuu alan huippuosaajista, jotka ovat erikoistuneet avoimiin ratkaisuihin niin paikkatieto-ohjelmistoissa kuin paikkatiedossakin.

Fyysiset tukikohtamme sijaitsevat Turussa ja Helsingissä, mutta ympäristöarvojen kannattajina tarjoamme tiimillemme mahdollisuuden tehdä etätöitä toimistolle matkustamisen sijaan. Etäilystä huolimatta tiimimme toimii tiiviissä yhteistyössä jopa Meksikosta asti!

Meille avoimuus merkitsee ohjelmistojen ja paikkatiedon lisäksi myös paljon muuta - painotamme toiminnassamme läpinäkyvyyttä, tiedon jakamisen tärkeyttä sekä avointa kanssakäymistä. Meidän kanssa on kiva tehdä töitä!

Email: info@gispo.fi
Puhelin (vaihde): +358 207 310 360
Y-tunnus: 245 5538-5
Tarvitsetko tukea? Ota yhteyttä tuki@gispo.fi!

Yhteistyössä