Kurser och utbildningar

Du kan också själv bli GIS-specialist! Vi erbjuder utbildningar bl.a. inom QGIS, PostGIS och GeoServer för både nybörjare och erfarna användare. I priset ingår support under 2 månader efter kurstillfället.

Våra kurser på svenska listas nedan. Här hittar du även kurser på finska och engelska.

Kurser

Introduktionskurserna är riktade mot deltagare som inte har jobbat med GIS-verktyg tidigare. Grundkurserna i QGIS, GeoServer, PostGIS passar för dem som är vana vid att arbeta med andra GIS-program eller efter en paus komma igång igen. Fortsättningskurserna är i huvudsak till för dem som redan har kommit en bra bit på vägen och behärskar verktygen, men önskar att få tips smarta arbetssätt och nya tillgängliga datakällor. När man behöver nå de högsta topparna, erbjuder vi skräddarsydda utbildningar efter specifika behov och önskemål. Kurserna ordnas både på distans online och fysiskt på plats.

Anmälningar

Nedan kan du läsa mer om våra kurser. Kurstillfällen ordnas på Google Meet på vardagar kl 9-12. Du kan be att få en offert på en kurs som passar ditt eget team både när det gäller innehåll och tid. Har du funderingar kring kurserna så hjälper vi dig gärna att hitta en kurs som passar. Tveka inte utan skicka mail till info@gispo.se

- / - Artikel