Julkaistu 26.9.2023

28 ilmaista konsultaatiota tarjolla!

Gispo on kumppanina Location Innovation Hubissa (LIH), joka on EU:n ja Business Finlandin rahoittama innovaatiokeskushanke. Hanketta koordinoi Maanmittauslaitokseen kuuluva Paikkatietokeskus (FGI). LIH on ”sijaintitiedon osaamiskeskus”. joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia palveluita yrityksille (ja julkiselle sektorille) liiketoiminnan kasvattamiseksi paikkatiedon avulla. Tavoitteena on lisätä paikkatiedon käyttöä yhteiskunnan eri sektoreilla.

LIH:in puitteissa voimme tarjota maksutta paikkatietoon liittyvää konsultointia, analyysejä tai visualisointityötä yrityksille tai julkisille toimijoille. Normaalisti ne työt, joita teemme LIH:in puitteissa, maksaisivat noin 1000-1500€. Voimme esimerkiksi opettaa, mitä paikkatieto on ja miten sitä käytetään, auttaa teitä paikkatietoprosesseihin liittyvässä tietyssä ongelmassa tai luoda organisaationne verkkosivuille nätin interaktiivisen kartan. Tai jos ette vielä tiedä, miten hyödyntää paikkatietoasioita yrityksessänne, voimme järjestää teille etätyöpajan aiheesta. Jos jokin näistä vaihtoehdoista kuulostaa kiinnostavalta, ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella ja pyydä meiltä ilmainen konsultaatio!

Huomaa, että yrityksesi digitalisaatioaste on tarkistettava, jotta voit käyttää LIH-palveluita. Tämä tehdään Digital Maturity Assessmentissa (DMA) yhdessä LIH-toimiston kanssa. LIH-toimisto järjestää sinulle sopivan ajan. Joissain tapauksissa arviointi voi sujua hyvin nopeasti, mutta suosittelemme, että varaat vähintään muutaman tunnin arvioinnin tekemiseen. DMA:ta käytetään LIH-palvelujen kattavuuden ja tehokkuuden arvioimiseen EU:n tasolla. DMA on tehtävä vielä kaksi kertaa myöhemmässä vaiheessa, mutta sitten tiedot päivitetään vain seuraavilla kierroksilla, joten prosessi on nopeampi.

Lisäksi ilmoitamme Business Finlandille myös LIH-palvelun vastaanottajan, jota varten tarvitsemme tietoja organisaatiostasi. Pyydämme näitä tietoja sinulta, kun olet ottanut meihin yhteyttä.

Toimi pian – 28 konsultaatiota menee nopeasti!

Profiilikuva

Gispo

Gispo on vuonna 2012 perustettu suomalainen paikkatietoalan yritys, jonka kolme verstasta sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Joensuussa ja Tukholmassa. Tiimimme selvittää paikkatieto-ongelmat avoimen lähdekoodin ratkaisuilla.