Julkaistu 25.1.2023

Turun verstaan uusin vahvistus: Raine

Turun verstaan ATK-valmiudet kasvoivat merkittävästi, kun alkuvuodesta tietojenkäsittelijä ja koodari Raine liittyi Gispon vahvuuteen.

Kuka olet?

Olen turkulainen tietojenkäsittelytieteen LuK, joka on viettänyt monta vuotta webin, servereiden, PDF-tiedostojen ynnä muun koodi- ja ATK-homman parissa. 

Vapaa-aikaa kulutan mm. sähkökitaroiden parissa, soittaen ja joskus myös niitä rakennellen.

Mistä pidät?

Kahvista, mustana. Hyvästä musiikista, joko kuunneltuna tai itse soitettuna. Siitä, kun koodi toimii – ellei se sitten alkanut toimia ilman mitään syytä!

Mikä paikkatietoalassa kiehtoo ja miksi juuri Gispo?

Jos ihan rehellisiä ollaan, tämä ala on minulle niin tuntematon ettei se ole vielä alkanut kiehtoa sen enempää kuin muutkaan alat. Avoimin mielin olen kyllä oppimassa paikkatiedon yksityiskohtia, mutta pohjimmiltaan data on dataa ja näkisin itseni sen liikuttelun ja käsittelyn mahdollistajana. 

Gispossa viehättää nyt pienen tutustumisen jälkeen avoimuus ja sopivan kokoinen yhteisö.

Mikä on supervoimasi?

Puhun ruotsia. Joskus näin paidan tekstillä “I speak Swedish, what’s your superpower?”, eli ainakin joku kelpuuttaa sen listoille.

Profiilikuva

Raine Ekman

Raine on turkulainen tietojenkäsittelytieteen LuK, jota kiinnostaa pitää pallot ilmassa ja pyörät pyörimässä koodin ja infrastruktuurin kautta. Harrastuksina mm. sähkökitaran soitto.