Julkaistu 3.8.2022

Linda osaksi Gispon tiimiä!

Gispolla puhaltavat jälleen uudet tuulet, kun turkulainen Linda liittyy tiimiimme! Linda on sovelluskehityksestä innostunut maantieteilijä, joka arvostaa arkijärkeä.

Kuka olet?

Olen turkulainen viestintäalalle harhautunut maantieteilijä ja tällä hetkellä myös tietojenkäsittelyn opiskelija. Tein toistakymmentä vuotta viestintäalan töitä EU:n aluekehitysohjelmissa ja kiinnostuin niiden lomassa sovelluskehityksestä siinä määrin, että lähdin kartuttamaan teknistä osaamistani uusien opintojen parissa.

Mistä pidät?

Pidän kiireettömistä aamukahvihetkistä, mutta niiden jälkeen mielellään melko aktiivisesta elämänmenosta. Pyöräily, suunnistus, retkeily ja mökin rakennus- ja remontointipuuhat ovat olleet viime aikoina eniten vapaa-aikaani täyttävät harrasteet.

Mikä paikkatietoalassa kiehtoo ja miksi juuri Gispo?

Paikkatietoala yhdistää loistavasti aiemmat ja nykyiset opintoni, eikä viestintäosaamisesta ole täälläkään haittaa. Maantieteilijänä pyrin tunnistamaan miksi jotain on jossakin, kun taas viestijä minussa pohtii, miten tuon tiedon voisi parhaiten välittää sitä tarvitseville ihmisille. Ja lopulta sovelluskehittäjänä osaan myös suunnitella ja rakentaa teknisesti toimivia ratkaisuja.

Mikä on supervoimasi?

Arkijärki. Sillä selviää empiriaan perustuvan arvioni mukaan noin 96,3 %:sta elämän eteen heittämistä tilanteista liput liehuen.

Profiilikuva

Linda Talve

Linda on turkulainen maantieteen FM, viestijä ja tietotekniikan tradenomi. Kiinnostuksen kohteisiin kuuluu tiedon esittäminen mahdollisimman toimivasti, mihin avoin data, paikkatieto ja kartat ovat loistavia työkaluja.