Julkaistu 3.5.2023

Anni saapui kesäksi Joensuun toimistolle

Kuka olet?

Olen geoinformatiikkaan suuntautunut yhteiskuntamaantieteilijä, joka on palavasti kiinnostunut paikkatiedon lukuisista eri hyödyntämismahdollisuuksista etenkin avoimien GIS-järjestelmien kentällä. Olen valmistunut yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi ja nyt opiskelen geoinformatiikan maisteriohjelmassa Itä-Suomen yliopistossa.

Mistä pidät?

Pidän urheilusta niin harrastamisen kuin penkkiurheilunkin parissa, hyvästä musiikista, luonnossa liikkumisesta ja rauhallisista aamuista. 

Mikä paikkatietoalassa kiehtoo ja miksi juuri Gispo?

Paikkatietoalassa kiehtoo sen monipuoliset mahdollisuudet eri kentillä ja etenkin se, että aina voi oppia uutta ja kehittyä lisää! Paikkatietoala on isossa roolissa monissa nykypäivän ja tulevaisuuden ratkaisuissa. Gispossa kiehtoo mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta avoimien paikkatietoratkaisujen parissa, sekä tiivis ja mukava työyhteisö! 

Mikä on supervoimasi?

Erilaisen nippelitiedon tietäminen.

Profiilikuva

Gispo

Gispo on vuonna 2012 perustettu suomalainen paikkatietoalan yritys, jonka kolme verstasta sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Joensuussa ja Tukholmassa. Tiimimme selvittää paikkatieto-ongelmat avoimen lähdekoodin ratkaisuilla.