Julkaistu 22.5.2023

Kalenterikurssien osallistumis- ja peruutusehdot

Kalenterikurssit ovat kursseja, jotka Gispo järjestää ilmoittamanaan ajankohtana ja joihin kuka tahansa voi ilmoittautua. Tämän sivun ehdot koskevat kalenterikursseja, asiakaskohtaisten koulutusten ehdot löytyvät tarjouksesta.

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Ilmoittaudu kurssille ilmoittautumislomakkeella vähintään viikko ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Jokaisen kurssille osallistuvan on ilmoittauduttava kurssille.

Ilmoittautumisen voi perua kuluitta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Mikäli peruutus tehdään alle 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina koko kurssimaksun. Ilmoita peruutuksesta osoitteeseen koulutus@gispo.fi.

Veloitamme koko osallistumismaksun myös mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta. Kurssimateriaalin toimittamisesta kouluttautujalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Osallistuminen

Kalenterikurssien maksimiosallistujamäärä on 6 henkilöä. Kurssi järjestetään aina, jos ilmoittautuneita on vähintään kaksi henkilöä – ilmoitamme viikkoa ennen, mikäli kurssi ei toteudu. Jos kurssi joudutaan perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi, pyrimme järjestämään vaihtoehtoisen ajan kurssille.

On suositeltavaa, että jokainen kurssille osallistuva osallistuu omalta koneelta. Kurssille ilmoittautumattomien henkilöiden ei ole sallittua seurata opetusta osallistujan koneelta (ns. olan yli). Koulutusten tallentaminen ei ole sallittua.

Mitä hinta sisältää?

Kurssien hinnat on ilmoitettu osoitteessa https://www.gispo.fi/koulutus/.

Kurssien hinta kattaa opetuksen, koulutusmateriaalit sekä kurssin jälkeen käytössä olevan tukipalvelun (pl. Paikkatiedot tutuksi -kurssi).

  • Koulutusmateriaali sisältää luennot ja harjoitukset sähköisessä muodossa. Kaiken laaditun koulutusmateriaalin tekijänoikeus säilyy Gispo Oy:llä. Koulutusmateriaalin käyttöoikeus on CC-BY-ND 4.0 (CC-Nimeä-EiMuutoksia).
  • Osallistuja saa osallistumisestaan todistuksen tai QGIS-sertifikaatin. QGIS-kursseista osallistuja saa sertifikaatin koulutukseen osallistumisesta. Sertifioidut kurssit on merkitty kurssikuvauksiin. Sertifioituna koulutusten järjestäjänä Gispolla on on oikeus myöntää kaikille QGIS-koulutuksiin osallistuneille sertifikaatti, josta menee pieni summa QGIS-yhteisölle tukemaan ohjelmiston kehitystä. Sertifikaatti sisältää uniikin tunnuksen ja linkin, jonka avulla sertifikaatin aitouden voi varmentaa.
  • Koulutettavat saavat käyttöoikeuden Gispo Oy:n GispoHelp-tukipalveluun 2 kuukaudeksi riippuen koulutuksen pituudesta. 6h koulutus sisältää 8h tukipalvelua ja 12h koulutus 16h tukipalvelua. Poikkeuksena Paikkatiedot tutuksi -kurssi, joka ei sisällä tukipalvelua.

Päivitetty 01/2024.