Henkilöstö

PEKKA SARKOLA
TOIMITUSJOHTAJA

Pekka on Gispo Oy:n perustaja ja meidän tiimin peruskivi. Hän on paikkatietoalan moniosaaja, jolla on 20 vuoden kokemus. Hän on avoimen datan ja avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistojen evankelista. Pekka taitaa Geoserver- ja PostGIS-koulutukset, joten saatat törmätä häneen myös kurssien merkeissä.

+358 40 725 2042
pekka@gispo.fi

  

SANNA JOKELA
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA/OSAKAS

Sanna on liikkuva Turun toimipiste, jonka vahvuudet ovat paikkatietoanalyysien, verkostojen ja markkinoinnin saralla. Tämän monitaituruuden mahdollistaa kymmenen vuoden kokemus alan toimijoista ja yhteistyöstä. Sannalla on myös taiteellista silmää ja hänen teoksensa piristävätkin aika ajoin koulutus- ja markkinointimateriaalejamme.

+358 40 766 4607
sanna@gispo.fi

 

TOPI TJUKANOV
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA/OSAKAS

Topi on maantieteilijä, jolla on liiketaloustaustaa kansainvälisiltä vesiltä. Hänet tunnetaan myös upeista datavisualisoinneista ja karttatoteutuksista avoimen lähdekoodin työkaluja ja avointa dataa hyödyntäen.

+358 40 642 1613
topi@gispo.fi

  

SALLA MULTIMÄKI
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA/OSAKAS

Salla toimii Gispolla koulutus- ja konsultointitehtävissä ja on asiantuntija paikkatiedon visualisoinnissa sekä analyyseissä. Sallan on toiminut monipuolisesti pedagogisissa tehtävissä ja saatatkin tavata hänet useallakin kurssillamme.

+358 40 583 3707
salla@gispo.fi

 

SANTTU PYYKKÖNEN
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Santun vahvuudet Gispolla liikkuvat hyvin laaja-alaisesti kehityshankkeista kouluttamiseen ja markkinoinnista myyntiin. Hän taitaa myös avoimen lähdekoodin teknologiat. Santtu toimii myös aktiivisesti kansainvälisissä asiakkuuksissa, joten älä epäröi ottaa yhteyttä Santtuun suomeksi, englanniksi tai espanjaksi.

+358 40 138 0288
santtu@gispo.fi

 

JAAKKO LEHTO
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Jaakko on taustaltaan teoreettinen fyysikko, jonka vahvuuksiin kuuluu reaalimaailman systeemien matemaattinen mallinnus ja vuorovaikutusten ymmärtäminen. Viime aikoina hän on työskennellyt sovelluskehityksen parissa. Jaakolta löytyy myös monipuolista kokemusta opettamisesta.

+358 50 342 2209
jaakko@gispo.fi

MIKAEL VAALTOLA
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Mikael taitaa Gispolla laajasti paikkatietoon ja tekniikkaan liittyvät kysymykset ja analyysit. Myös sovelluskehitys, tietotekniikka sekä avoin data ovat hänelle läheisiä. Työtehtävien lisäksi Mikael opiskelee Aalto-yliopistossa. Hänet voi tavata myös kursseillamme kouluttajan tehtävissä.

+358 40 168 0008
mikael@gispo.fi

MAIJU REKOLA
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Maijun tausta on aluekehityksessä ja avoimen lähdekoodin paikkatietojärjestelmien hallinnassa. Hän kehittää parhaillaan koodausosaamistaan ja toimiikin apuna erityisesti ohjelmistokehittämisessä ja paikkatietoanalyyseissä.

+358 40 545 1143
maiju@gispo.fi

ANNIINA KOVALAINEN
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Anniina on maantieteilijä, joka nauttii loogista päättelyä vaativista tehtävistä, paikkatiedosta ja tietotekniikasta. Maantieteen ja paikkatiedon lisäksi Anniinaa kiinnostavat kestävä kehitys ja tulevaisuudentutkimus. Anniinalla on myös osaamista valokuvauksesta, graafisesta suunnittelusta ja viestinnästä.

+358 40 568 1306
anniina@gispo.fi

   

JOONA LAINE
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Joona on geoinformatiikan DI, jota kiinnostaa erityisesti GIS, kaukokartoitus ja tietotekniikka. Joona viettää vapaa-aikaansa mm. musiikin parissa ja koiran kanssa samoillen.

+358 40 657 7258
joona@gispo.fi

 

PAULIINA MÄKINEN
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Pauliina on soveltava matemaatikko, jonka tutkintoa voisi kuvailla epäsoveliaan poikkitieteelliseksi. Ehkäpä juuri tästä syystä Pauliina liikuskeleekin sujuvasti avoimen lähdekoodin paikkatiedon, datan käsittelyn, koneoppimisen ja matemaattisen optimoinnin rajapinnassa. Monimutkaisten spatiaalisten ilmiöiden mallintamisesta innostuvan analyytikon sisällä asuu myös innokas opettaja. Yleensä Pauliinasta jää kuitenkin mieleen vain yksi asia; Football for life.

+358 40 357 3724
pauliina@gispo.fi

 

Kiinnostaako avoimen lähdekoodin paikkatietoratkaisut? Sujuuko koodaus tai karttojen visualisointi? Tai oletko jotain muuta, mutta superhyvä tyyppi Gispon tiimiin? Jos hihkaisit näytölle johonkin kysymykseen “KYLLÄ!”, ota yhteyttä info@gispo.fi niin jutellaan lisää!

Gispolaisena pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja tekemään töitä joustavasti myös etänä. Kerro, miksi haluat meille töihin ja mitkä ovat sinun supervoimasi.

Paikkatietolemmikit

FEDJA

HILKKA

MILLI, MOLLI JA VÄRI

MÖRKÖ

NINNI

ALIISA

KIKI

BRUNHILDE