Henkilöstö

PEKKA SARKOLA
TOIMITUSJOHTAJA

Pekka on Gispo Oy:n perustaja ja meidän tiimin peruskivi. Hän on paikkatietoalan moniosaaja, jolla on 20 vuoden kokemus. Hän on avoimen datan ja avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistojen evankelista. Pekka taitaa Geoserver- ja PostGIS-koulutukset, joten saatat törmätä häneen myös kurssien merkeissä.

+358 40 725 2042
pekka@gispo.fi

  

SANNA JOKELA
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA/OSAKAS

Sanna on liikkuva Turun toimipiste, jonka vahvuudet ovat paikkatietoanalyysien, verkostojen ja markkinoinnin saralla. Tämän monitaituruuden mahdollistaa kymmenen vuoden kokemus alan toimijoista ja yhteistyöstä. Sannalla on myös taiteellista silmää ja hänen teoksensa piristävätkin aika ajoin koulutus- ja markkinointimateriaalejamme.

+358 40 766 4607
sanna@gispo.fi

 

TOPI TJUKANOV
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA/OSAKAS

Topi on maantieteilijä, jolla on liiketaloustaustaa kansainvälisiltä vesiltä. Hänet tunnetaan myös upeista datavisualisoinneista ja karttatoteutuksista avoimen lähdekoodin työkaluja ja avointa dataa hyödyntäen.

+358 40 642 1613
topi@gispo.fi

  

SANTTU PYYKKÖNEN
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Santun vahvuudet Gispolla liikkuvat hyvin laaja-alaisesti kehityshankkeista kouluttamiseen ja markkinoinnista myyntiin. Hän taitaa myös avoimen lähdekoodin teknologiat. Santtu toimii myös aktiivisesti kansainvälisissä asiakkuuksissa, joten älä epäröi ottaa yhteyttä Santtuun suomeksi, englanniksi tai espanjaksi.

+358 40 138 0288
santtu@gispo.fi

 

SALLA MULTIMÄKI
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Salla toimii Gispolla koulutus- ja konsultointitehtävissä ja on asiantuntija paikkatiedon visualisoinnissa sekä analyyseissä. Sallan on toiminut monipuolisesti pedagogisissa tehtävissä ja saatatkin tavata hänet useallakin kurssillamme.

+358 40 583 3707
salla@gispo.fi

 

JAAKKO LEHTO
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Jaakko on taustaltaan teoreettinen fyysikko, jonka vahvuuksiin kuuluu reaalimaailman systeemien matemaattinen mallinnus ja vuorovaikutusten ymmärtäminen. Viime aikoina hän on työskennellyt sovelluskehityksen parissa. Jaakolta löytyy myös monipuolista kokemusta opettamisesta.

jaakko@gispo.fi

MIKAEL VAALTOLA
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Mikael taitaa Gispolla laajasti paikkatietoon ja tekniikkaan liittyvät kysymykset ja analyysit. Myös sovelluskehitys, tietotekniikka sekä avoin data ovat hänelle läheisiä. Työtehtävien lisäksi Mikael opiskelee Aalto-yliopistossa. Hänet voi tavata myös kursseillamme kouluttajan tehtävissä.

+358 40 168 0008
mikael@gispo.fi

MAIJU REKOLA
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Maijun tausta on aluekehityksessä ja avoimen lähdekoodin paikkatietojärjestelmien hallinnassa. Hän kehittää parhaillaan koodausosaamistaan ja toimiikin apuna erityisesti ohjelmistokehittämisessä ja paikkatietoanalyyseissä.

+358 40 545 1143
maiju@gispo.fi

ANNIINA KOVALAINEN
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Anniina on maantieteilijä, joka nauttii loogista päättelyä vaativista tehtävistä, tietomallinnuksesta ja tietotekniikasta. Maantieteen ja paikkatiedon lisäksi Anniinaa kiinnostavat kestävä kehitys ja tulevaisuudentutkimus. Anniinalla on myös valokuvaus-, illustrointi- ja viestintäosaamista.

+358 40 568 1306
anniina@gispo.fi

   

Kiinnostaako avoimen lähdekoodin paikkatietoratkaisut? Sujuuko koodaus tai karttojen visualisointi? Tai oletko jotain muuta, mutta superhyvä tyyppi Gispon tiimiin? Jos hihkaisit näytölle johonkin kysymykseen “KYLLÄ!”, ota yhteyttä info@gispo.fi ja jutellaan lisää!

Gispolaisena pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja tekemään töitä joustavasti myös etänä. Kerro, miksi haluat meille töihin ja mitkä ovat sinun supervoimasi.

Paikkatietolemmikit

FEDJA

MÖRKÖ

MILLI JA MOLLI

VÄRI

NINNI

ALIISA

KIKI

BRUNHILDE