Henkilöstö

SANNA JOKELA
TOIMITUSJOHTAJA/OSAKAS

Sanna on liikkuva Turun toimipiste, jonka vahvuudet ovat paikkatietoanalyysien, verkostojen ja markkinoinnin saralla. Tämän monitaituruuden mahdollistaa kymmenen vuoden kokemus alan toimijoista ja yhteistyöstä. Sannalla on myös taiteellista silmää ja hänen teoksensa piristävätkin aika ajoin koulutus- ja markkinointimateriaalejamme.

+358 40 766 4607
sanna@gispo.fi

 

PEKKA SARKOLA
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA / OSAKAS / HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA

Pekka on Gispon perustaja ja meidän tiimin peruskivi. Hän on paikkatietoalan moniosaaja, jolla on 20 vuoden kokemus. Hän on avoimen datan ja avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistojen evankelista. Pekka taitaa GeoServer- ja PostGIS-koulutukset, joten saatat törmätä häneen myös kurssien merkeissä.

+358 40 725 2042
pekka@gispo.fi

  

TOPI TJUKANOV
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA/OSAKAS

Topi on maantieteilijä, jolla on liiketaloustaustaa kansainvälisiltä vesiltä. Hänet tunnetaan myös upeista datavisualisoinneista ja karttatoteutuksista avoimen lähdekoodin työkaluja ja avointa dataa hyödyntäen.

+358 40 642 1613
topi@gispo.fi

 

SALLA MULTIMÄKI
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA/OSAKAS

Salla toimii Gispolla koulutus- ja konsultointitehtävissä ja on asiantuntija paikkatiedon visualisoinnissa sekä analyyseissä. Sallan on toiminut monipuolisesti pedagogisissa tehtävissä ja saatatkin tavata hänet useallakin kurssillamme.

+358 40 583 3707
salla@gispo.fi

 

SANTTU PYYKKÖNEN
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Santun vahvuudet Gispolla liikkuvat hyvin laaja-alaisesti kehityshankkeista kouluttamiseen ja markkinoinnista myyntiin. Hän taitaa myös avoimen lähdekoodin teknologiat. Santtu toimii myös aktiivisesti kansainvälisissä asiakkuuksissa, joten älä epäröi ottaa yhteyttä Santtuun suomeksi, englanniksi tai espanjaksi.

+358 40 138 0288
santtu@gispo.fi

 

JAAKKO LEHTO
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Jaakko on taustaltaan teoreettinen fyysikko, jonka vahvuuksiin kuuluu reaalimaailman systeemien matemaattinen mallinnus ja vuorovaikutusten ymmärtäminen. Viime aikoina hän on työskennellyt sovelluskehityksen parissa. Jaakolta löytyy myös monipuolista kokemusta opettamisesta.

+358 50 342 2209
jaakko@gispo.fi

MIKAEL VAALTOLA
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Mikael taitaa Gispolla laajasti paikkatietoon ja tekniikkaan liittyvät kysymykset ja analyysit. Myös sovelluskehitys, tietotekniikka sekä avoin data ovat hänelle läheisiä. Työtehtävien lisäksi Mikael opiskelee Aalto-yliopistossa. Hänet voi tavata myös kursseillamme kouluttajan tehtävissä.

+358 40 168 0008
mikael@gispo.fi

MAIJU REKOLA
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Maijun tausta on aluekehityksessä ja avoimen lähdekoodin paikkatietojärjestelmien hallinnassa. Hän kehittää parhaillaan koodausosaamistaan ja toimiikin apuna erityisesti ohjelmistokehittämisessä ja paikkatietoanalyyseissä.

+358 40 545 1143
maiju@gispo.fi

ANNIINA KOVALAINEN
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Anniina on maantieteilijä, joka nauttii loogista päättelyä vaativista tehtävistä. Anniina erikoistui opinnoissaan lakimaantieteeseen ja kaupunkimaantieteeseen, mutta siinä sivussa hankki substanssiosaamista myös kestävästä kehityksestä ja tulevaisuudentutkimuksesta. Anniinalta löytyy osaamista myös graafisesta suunnittelusta, web-suunnittelusta, UI/UX-suunnittelusta, sovelluskehityksestä, valokuvauksesta ja viestinnästä.

+358 40 568 1306
anniina@gispo.fi

    

JOONA LAINE
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Joona on geoinformatiikan DI, jota kiinnostaa erityisesti GIS, kaukokartoitus ja tietotekniikka. Joona viettää vapaa-aikaansa mm. musiikin parissa ja koiran kanssa samoillen.

+358 40 657 7258
joona@gispo.fi

 

PAULIINA MÄKINEN
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Pauliina on soveltava matemaatikko, jonka tutkintoa voisi kuvailla epäsoveliaan poikkitieteelliseksi. Ehkäpä juuri tästä syystä Pauliina liikuskeleekin sujuvasti avoimen lähdekoodin paikkatiedon, datan käsittelyn, koneoppimisen ja matemaattisen optimoinnin rajapinnassa. Monimutkaisten spatiaalisten ilmiöiden mallintamisesta innostuvan analyytikon sisällä asuu myös innokas opettaja. Yleensä Pauliinasta jää kuitenkin mieleen vain yksi asia; Football for life.

+358 40 357 3724
pauliina@gispo.fi

 

LAURI KAJAN
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Lauri tykkää koodaamisesta, tekniikasta ja ongelmien ratkaisusta. Koulutukseltaan Lauri on maanmittausalan DI (geoinformatiikka, kartografia, tietotekniikka). Vahvimmillaan Lauri on datan puljaamisessa ja rajapintojen rakentelussa, mutta myös full-stack kehitys hoituu.

+358 41 432 1265
lauri@gispo.fi

 

RIKU OJA
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Riku on nykyisin softakehittäjä, alunperin fyysikko ja tekniikan tohtori, joka tykkää avoimesta datasta, avoimesta lähdekoodista ja kartoista. Parhaiten Riku hallitsee Python-, tietokanta- ja backendprojektit ja rajapintojen rakentelun, mutta kaikki muukin paikkatietoon liittyvä onnistuu.

+358 40 715 1467
riku@gispo.fi

 

EEMIL HAAPANEN
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Eemil on maantieteen opiskelija Helsingin yliopistosta. Kaikenlainen paikkatieto, karttojen tuottaminen sekä ohjelmointi ovat Eemilin kiinnostuksen kohteita, ja opintojen selkeäksi pääsuunnaksi onkin muodostunut geoinformatiikka. Eemil on myös kartuttanut taitojaan kaupunki- ja ihmismaantieteen opinnoilla sekä ympäristöaiheisiin syventyvällä sivuaineella.

eemil@gispo.fi

 

JUHO REKILÄ
HARJOITTELIJA

Juhoa kiinnostaa data-analytiikan soveltaminen paikkatietoon. Koulutukseltaan hän on folkloristiikan maisteri, jonka tutkintoon kuului laajasti maantiedettä kaupunkitutkimuksesta mobiilidatan analysointiin. Valmistumisen jälkeen hän on jatkokouluttautunut data-analytiikan parissa (mm. Python, datan visualisointi, koneoppiminen). Paikkatietoalan töiden lisäksi hän on tehnyt graafista suunnittelua ja äänisuunnittelua.

juho@gispo.fi

 

Kiinnostaako avoimen lähdekoodin paikkatietoratkaisut? Sujuuko koodaus tai karttojen visualisointi? Tai oletko jotain muuta, mutta superhyvä tyyppi Gispon tiimiin? Jos hihkaisit näytölle johonkin kysymykseen “KYLLÄ!”, ota yhteyttä info@gispo.fi niin jutellaan lisää!

Gispolaisena pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja tekemään töitä joustavasti myös etänä. Kerro, miksi haluat meille töihin ja mitkä ovat sinun supervoimasi.

Paikkatietolemmikit

FEDJA

HILKKA

MILLI, MOLLI JA VÄRI

MÖRKÖ

NINNI

ROWENA

KIKI

BRUNHILDE