Henkilöstö

PEKKA SARKOLA
TOIMITUSJOHTAJA

Pekka on Gispo Oy:n perustaja ja meidän tiimin peruskivi. Hän on paikkatietoalan moniosaaja, jolla on 20 vuoden kokemus. Hän on avoimen datan ja avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistojen evankelista. Pekka taitaa Geoserver- ja PostGIS-koulutukset, joten saatat törmätä häneen myös kurssien merkeissä.

+358 40 725 2042
pekka@gispo.fi

SANTTU PYYKKÖNEN
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA
GISPOLEARNING

Santun vahvuudet Gispolla liikkuvat hyvin laaja-alaisesti kehityshankkeista kouluttamiseen ja markkinoinnista myyntiin. Hän taitaa myös avoimen lähdekoodin teknologiat. Santtu toimii myös aktiivisesti kansainvälisissä asiakkuuksissa, joten älä epäröi ottaa yhteyttä Santtuun suomeksi, englanniksi tai espanjaksi.

+35840 138 0288
santtu@gispo.fi

SANNA JOKELA
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA
OSKARI-VIESTINTÄ

Sanna on liikkuva Turun toimipiste, jonka vahvuudet ovat paikkatietoanalyysien, verkostojen ja markkinoinnin saralla. Tämän monitaituruuden mahdollistaa kymmenen vuoden kokemus alan toimijoista ja yhteistyöstä. Sannalla on myös taiteellista silmää ja hänen teoksensa piristävätkin aika ajoin koulutus- ja markkinointimateriaalejamme.

+358 40 766 4607
sanna@gispo.fi

 

SALLA MULTIMÄKI
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA
KOULUTUKSET

Salla toimii Gispolla koulutus- ja konsultointitehtävissä ja on asiantuntija paikkatiedon visualisoinnissa sekä analyyseissä. Sallan on toiminut monipuolisesti pedagogisissa tehtävissä ja saatatkin tavata hänet useallakin kurssillamme.

+358 40 583 3707
salla@gispo.fi

MARJANNA KAATE
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA
VIESTINTÄ

Marjanna hoitaa Gispolla paikkatieto- ja viestintähommia ja opiskelee samalla Turun yliopistossa maantiedettä. Marjanna tykkää tehdä asiat vähän toisin, luovasti kokeilemalla ja hyödyntämällä avoimia ohjelmistoja. Hän on tiimin apuna kurssimateriaalien laadinnassa sekä paikkatietoanalyyseissä.

+358 40 667 9526
marjanna@gispo.fi

MIKAEL VAALTOLA
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA
TUKIPALVELU

Mikael taitaa Gispolla laajasti paikkatietoon ja tekniikkaan liittyvät kysymykset ja analyysit. Myös sovelluskehitys, tietotekniikka sekä avoin data ovat hänelle läheisiä. Työtehtävien lisäksi Mikael opiskelee Aalto-yliopistossa. Hänet voi tavata myös kursseillamme kouluttajan tehtävissä.

+358 40 168 0008
mikael@gispo.fi

MAIJU REKOLA
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA
GEOSERVER

Maijun tausta on aluekehityksessä ja avoimen lähdekoodin paikkatietojärjestelmien hallinnassa. Hän kehittää parhaillaan koodausosaamistaan ja toimiikin apuna erityisesti ohjelmistokehittämisessä ja paikkatietoanalyyseissä.

+358 40 545 1143
maiju@gispo.fi

TOPI TJUKANOV
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA
DATAVISUALISOINTI

Topi on maantieteilijä, jolla on liiketaloustaustaa kansainvälisiltä vesiltä. Hänet tunnetaan myös upeista datavisualisoinneista ja karttatoteutuksista avoimen lähdekoodin työkaluja ja avointa dataa hyödyntäen.

+358 40 642 1613
topi@gispo.fi

ANNIINA KOVALAINEN
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Anniina on maantieteilijä, jonka intohimoina ovat tietotekniikka ja visualisointi. Paikkatietohommien lisäksi Anniinalla on valokuvausosaamista sekä visualisointisilmää.

+358 40 568 1306
anniina@gispo.fi

 

Kiinnostaako avoimen lähdekoodin paikkatietoratkaisut? Sujuuko koodaus tai karttojen visualisointi? Tai oletko jotain muuta, mutta superhyvä tyyppi Gispon tiimiin? Jos hihkaisit näytölle johonkin kysymykseen “KYLLÄ!”, ota yhteyttä info@gispo.fi ja jutellaan lisää!

Gispolaisena pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja tekemään töitä joustavasti myös etänä. Kerro, miksi haluat meille töihin ja mitkä ovat sinun supervoimasi.