Tukipalvelu

Ei paniikkia – online-tukemme auttaa! Gispo tuntee asiakkaansa ja paikkatietoalan haasteet.

GispoHelp on Gispon tukipalvelualusta, jonka kautta saat ratkaisun ongelmatilanteisiin sekä henkilökohtaista tukea avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistojen (QGIS, PostGIS, GeoServer, GDAL/OGR ja MapProxy) käyttöön.

GispoHelp tukipalvelun voi hankkia henkilökohtaiseen, työryhmän tai organisaation käyttöön 12 kuukautta kerrallaan. Sopimusjakson päättyessä tukipalvelu jatkuu vuoden kerrallaan. Tukipalvelun voi irtisanoa 2 kuukauden irtisanomisajalla. Voimme myös tehdä tarjouksen räätälöidystä tukipalvelusta organisaation käyttöön.

Tukipalveluun voi helposti lähettää kysymyksiä osoitteeseen tuki@gispo.fi tai kirjautua GispoHelp-alustalle, josta löytyy myös ohjeistuksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Tukipalvelukysymyksen arvioitu käsittelyaika on 0,5-2 h ja vasteaika 8 h (arkisin klo 9-17, poislukien arkipyhät). Tätä isommista selvitystöistä teemme erillisen tarjouksen.

UUTUUS!

Tarjoamme nyt mahtavan mahdollisuuden saada tukea paikkatietohaasteisiin. Kerro meille haasteesi ja varaa aika etäkonsultointiin. Konsultointitunnin hinta on 95 €/h (+ ALV). Kursseillemme kuluvan vuoden aikana ilmoittautuneille tarjoamme ilmaisen puolen tunnin konsultoinnin paikkatietoasiantuntijoidemme parissa. Ilmaisia konsultointiaikoja on 10 ensimmäiselle.


Yhdelle henkilölle tarkoitettu tukipalvelupaketti sisältää 10 tukipyyntöä vuodessa sekä online-neuvontapalvelun. Vasteaika tukipyynnöille on kahdeksan tuntia arkisin klo 9.00-17.00. Yhden henkilön tukipalvelupaketin hinta on 500 € (+ ALV 24 %) / vuosi. Mikäli tukipyynnöt ylittävät 10 pyynnön rajapyykin, yli menevistä tukipyynnöistä peritään 85 €/kpl (+ ALV).


Viiden henkilön työryhmälle tarkoitettu tukipalvelupaketti sisältää 20 tukipyyntöä vuodessa sekä online-neuvontapalvelun. Vasteaika tukipyynnöille on kahdeksan tuntia arkisin klo 9.00-17.00. Työryhmän tukipalvelupaketin hinta on 1000 € (+ ALV 24 %) / vuosi. Mikäli tukipyynnöt ylittävät 20 pyynnön rajapyykin, yli menevistä tukipyynnöistä peritään 85 €/kpl (+ ALV). Viiden henkilön työryhmä saa myös -5 % Gispon järjestämistä koulutuksista!


Organisaatiolle tarkoitettu tukipalvelupaketti sisältää 40 tukipyyntöä vuodessa sekä online-neuvontapalvelun. Vasteaika tukipyynnöille on kahdeksan tuntia arkisin klo 9.00-17.00. Organisaatiolle tarkoitetun tukipalvelupaketin hinta on 2400 € (+ ALV 24 %) / vuosi. Mikäli tukipyynnöt ylittävät 40 pyynnön rajapyykin, yli menevistä tukipyynnöistä peritään 85 €/kpl (+ ALV). Organisaatio saa myös -10 % Gispon järjestämistä koulutuksista!