Julkaistu 15.12.2022

Räätälöity tukipaketti

Haluatko oman tukevan paikkatietoartesaanin, online-tukiklinikoita tai olisiko organisaatiollanne tarvetta saada tukipalvelua isommilla tikettimäärillä? Gispolta saa Lite-, Basic- ja Pro-pakettien lisäksi räätälöityjä tukipaketteja ja -palveluita.

Oma paikkatietoartesaani on palvelu, jossa Gispon paikkatietoasiantuntija tuntee organisaationne ja vastaa dedikoidusti kysymyksiinne. Omalta paikkatietoartesaanilta saatte myös vinkkejä ja ohjeita paikkatietopalveluidenne entistä parempaan käyttöön.

Online-tukiklinikka on esimerkiksi 1-2 tunnin työpaja haluamastanne aiheesta tai kysymyksestä, jossa oma paikkatietoartesaani tai muu tukihenkilö neuvoo ja ohjeistaa työntekoa. Klinikoissa voidaan perehtyä esimerkiksi käytännön työn toistuviin prosesseihin tai ongelmiin.

Isompia, yli 50 tiketin tukipalvelupaketteja on myös saatavilla organisaatioiden ja tiimien käyttöön, joilla on paljon kysymyksiä avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistojen käytöstä.

Jos kaipaat tarjousta räätälöidystä tukipaketista, ole yhteydessä tukipalveluvastaavaamme Juhoon juho@gispo.fi tai pyydä tarjousta lomakkeella!

Juho Rekilä

Tukipalveluvastaava

Ota yhteyttä Juhoon, kun haluat kuulla lisää erilaisista tukipalveluratkaisuista. Halusitpa tukea itsellesi tai isommalle tiimille, voit laittaa tarpeesi Juholle.


Varaa keskusteluaika Juhon kalenterista

juho@gispo.fi

+358 44 3097 444