Opiskelija, ilmoittaudu mukaan Gispon paikkatietokursseille!

Haluatko oppia lisää avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistoista vai ovatko ne sinulle vielä tuntemattomia? Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden osallistua huippulaadukkaille kursseille edullisella opiskelijahinnalla.

Valitse sopiva koulutus ja ilmoittaudu

Tutustu kursseihimme koulutukset-sivulla ja valitse kiinnostava kurssi. Kurssin valittuasi voit täyttää sitovan ilmoittautumislomakkeen. Tarkistathan kurssin ajankohdan jo ennen ilmoittautumista. Kaikki ilmoittautuneet lisätään jonoon, josta valitaan kurssille osallistujia lomakkeessa annetun lyhyen motivaatiotekstin ja ilmoittautumisjärjestyksen perusteella. Kurssille valittuihin ollaan yhteydessä viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuspäivämäärää. Valituilta peritään osallistumismaksu, joka on 50 €/päivä.

Ilmoittautuneet pyritään saamaan seuraavalle tulossa olevalle kalenterikurssille, muussa tapauksessa ilmoittautumiset siirretään seuraavalle kurssille. Otathan huomioon, että sinulla tulee olla kurssilla mukana voimassa oleva opiskelijakortti. Kursseille valitaan osallistujia ilmoittautumislistalta vain jos kurssilla on tilaa. Gispo Oy pidättää oikeuden perua opiskelija-ilmoittautumisen kautta valittujen osallistuminen kurssille.

Tukipalvelu

Tarjoamme opiskelijoille myös mahdollisuuden ostaa Gispon tukipalvelun ilmoittautumisen yhteydessä. Tukipalvelusta saat nopeasti henkilökohtaista tukea ja pääset lukemaan tukipalveluartikkeleita, jotka sisältävät ohjeita ja ratkaisuja usein kysyttyihin kysymyksiin. Tutustu tarkemmin Gispon tukipalveluun.

Gispolearning

Tutustu myös verkko-oppimisalustaamme Gispolearningiin, jossa voi suorittaa kursseja missä ja milloin vain!

Anniina Kovalainen

Anniina Kovalainen on maantieteen FM, jota kiinnostaa erityisesti GIS, lakimaantiede, tulevaisuudentutkimus ja kestävä kehitys. Harrastuksina mm. valokuvaus ja illustrointi.