Järjestämme etäkoulutusta!

Siirrymme tämän kevään ajaksi kokonaan etäkoulutuksiin Gispon koulutustarjonnan osalta. Kysyimme hiljattain kiinnostusta pilottikoulutukseen, ja sen saaman suosion innoittamana päätimme jatkaa etäkoulutusten järjestämistä kaikkien koulutustemme osalta.

Etäkoulutuksissa on tärkeää pitää yhteys koulutettaviin hallussa, minkä vuoksi olemme rajanneet koulutettavien määrän enintään neljään koulutettavaan per koulutus. Tällä tavoin varmistamme parhaan mahdollisen oppimistason koulutettavillemme!

Välttääksemme koulutettaviemme ylikuormituksen etäkoulutustilanteessa, järjestämme koulutukset maksimissaan kolmen tunnin sessioissa. Esimerkiksi yhden päivän “Johdanto QGISin käyttöön”-kurssi voidaan toteuttaa kahtena peräkkäisenä aamu- tai iltapäivänä. Seuraava kurssi onkin jo kalenterissa (5.-6.5.2020). Sen hinta on 350 € (+ ALV) / henkilö. Kaikki järjestämämme kalenterissa olevat etäkoulutukset löytyvät myös Oppia.fi:n sivuilta.

Voimme järjestää etäkoulutuksen asiakkaan omilla etäyhteysvälineillä tai Gispon hyödyntämillä välineillä. Testaamme yhteydet aina ennen etäkoulutusta kuntoon.

Jos kiinnostuit tarjoamistamme etäkoulutusmahdollisuuksista, ota meihin yhteyttä tämän lomakkeen kautta! Kerro meille minkälaistesta koulutuksesta olet kiinnostunut, kuinka monta osallistujaa koulutukseen tulisi ja mikä olisi paras ajankohta koulutuksen järjestämiseen. Tarjoamme etäkoulutusmahdollisuuden kaikkiin perus- ja erikoiskursseihimme! Voimme myös räätälöidä koulutuksen tarpeitanne vastaavaksi.

Etäkoulutusten lisäksi tarjoamme kevyempää etäneuvontaa ja konsultointia paikkatietohaasteisiin – varaa konsultaatiosessio osoitteesta info@gispo.fi ja kerro mistä aiheesta toivot lisätietoa. Teemme konsultaatiota tuntityönä.

Tietoa

Sanna Jokela on maantieteen FM, jota kiinnostaa erityisesti avoimen lähdekoodin ja avoimen datan verkostot ja yhteistyö, karttojen teko sekä laajat paikkatietojen yhteiskäyttöisyyteen liittyvät projektit. Sanna harrastaa mm. sisustamista ja puutarhan "hoitoa".