Asiakaskohtaiset koulutukset ja työpajat

Erikoistoiveita? Me autamme

Haluatko koulutusta koko henkilökunnalle? Tai vain tietystä aihepiiristä?

Järjestämme koulutuksia myös asiakkaiden tiloissa. Valmiita koulutuksia voimme järjestää lyhyelläkin varoitusajalla QGIS, PostGIS ja GeoServer -ohjelmistojen käytöstä.

Joskus asiakkaamme toivovat erikoiskoulutuksia, joita mielellämme toteutamme. Räätälöidyt koulutukset voivat sisältää asiakkaan omien aineistojen työstöä jollain tukemallamme ohjelmistolla. Lisäksi olemassa olevista koulutuspaketeista voimme tuottaa sopiva kombinaatio asiakkaan tarpeisiin soveltuvaksi. Esimerkiksi PostGIS:n hallintaa QGIS:n avulla tai visualisointien tuottamista QGIS:stä GeoServeriin.

Työpajat

Työpajoissa ajatuksena on asiakkaan toiveiden mukaan keskittyä tiettyyn paikkatietoaiheiseen teemaan, kuten avoimien paikkatieto-ohjelmistojen testaukseen asiakkaan omilla aineistoilla. Työpajat eivät siis sisällä valmiiksi räätälöityjä kurssimateriaaleja tai aikataulua. Työpajojen kesto voi vaihdella 3–6 tunnin välillä. Asiakkaan toiveita kuunnellen rakennamme yhdessä työpajasta haluamanne kokonaisuuden.

Toteuttamiamme työpajasisältöjä:

  • Mapillary-katunäkymät
  • OpenStreetMap mapathonit
  • QGIS työpajat esim. erityisanalyysien tai aineistojen migraatioon
  • Tietomallinnus
  • Tarvekartoitukset
  • Paikkatietojen hyödyntäminen tietyllä sektorilla (matkailu, liikenne, sote)
  • Avoimen datan hyödyntäminen
  • jne.

Tilat asiakkaalla

Koulutustilana voi olla mikä tahansa kokoustila tai luokkahuone. Koulutusten osalta on usein tarpeen, että jokaisella koulutettavalla on käytössään tietokoneet, tarpeeksi töpseleitä (ja jatkojohtoja) ja nettiyhteydet. Koneille pitää voida asentaa myös koulutuksissa tarvittavat ohjelmistot.

Koulutusryhmät

Yleensä koulutettavien ryhmäkoot ovat 5-10. Yli 10 hengen koulutuksissa usein tarvitaan apuopettajaa tasapuolisen oppimisen turvaamiseksi. Apuopettajana voi toimia joko asiakkaan kautta hankittu osaava henkilö tai Gispo Oy:n kouluttajat.

Työpajoissa voi olla enemmänkin väkeä.

Lisätietoja

Koulutuksen tai työpajan hinta määräytyy räätälöintiin tehtävän työn, koulutettavien määrän ja mahdollisten matkakustannusten perusteella.