Miten hyödynnän PostGIS-paikkatietokantaa?

Esittäjä: Pekka Sarkola
Ajankohta: 14.10.2016, klo. 13.00-13:30

Aiheena tällä kertaa paikkatietokanta PostGIS ja sen asentaminen sekä hyödyntäminen. Näemme live-demossa, miten PostGIS asennetaan, miten sillä luodaan spatiaalinen tietokanta ja miten paikkatietoaineistoja voidaan hyödyntää.

Alla olevasta videoikkunasta pääset katsomaan webinaarin (paina ‘play‘-nappia) videota suoralähetyksen/nauhoituksen kautta. Muista myös parantaa videokuvan laatua videon oikean alakulman videonlaatu-asetuksista. Ja videon alle voit jättää kommentteja tai kysymyksiä Gispolle (kommentteja/kysymyksiä ei julkaista), joihin pyrimme vastaamme sähköpostitse jälkikäteen.Kiinnostuitko laajemmin PostGIS-paikkatietokannasta? Ota yhteyttä alla olevan kysymys&kommentointi -kohdan avulla Gispon tiimiin, ja hyödynnä asiantuntijuutemme PostGISn ympäriltä. Tutustu vielä Gispon asiakaskohtaisiin ja kalenterikohtaisiin PostGIS-koulutuksiin ja tukipalveluun.

Ja lopuksi linkki Gispon muihin webinaareihin: https://www.gispo.fi/ajankohtaista/gispon-webinaarit/

Alle voit jättää kommentteja ja kysymyksiä Gispolle (kommentteja/kysymyksiä ei julkaista).

Santtu Pyykkönen on aluetieteen HM, jota kiinnostaa erityisesti paikkatieto kaikkine ulottuvuuksineen, avoimen lähdekoodin ohjelmistot ja yhteisöt sekä kaupunkikehitys. Harrastuksina mm. juokseminen ja lukeminen.

Vastaa