Testaa tukipalveluamme ilmaiseksi!

Keräämme tukipalveluumme GeoServerin, PostGIS:n ja QGIS:n käyttöön liittyviä artikkeleita.

Olemme nyt avanneet osan tukipalvelumme sisällöistä kaikkien käyttöön!

Palvelusta voit etsiä ideoita ja ohjeita ohjelmistojen hyödyntämiseen. Selkeiden suomekieleisten ohjeiden avulla paikkatietojen käsittely helpottuu. Vinkkejä löytyy sekä eri aineistojen että uusien työkalujen käyttöön.

Tukipalvelun kautta voi tutustua tehtäväkohtaisiin ohjeisiin

Kokeile osoitetietojen lisäämistä QGIS:iin

Yksi uusimmista nostoista liittyy VRK:n avoimen osoiterekisteridatan hyödyntämiseen. Tutustu artikkeliin ja kokeile ohjeen avulla itse miten osoiteaineistot saa helpoiten hyödynnettäväksi QGIS-ohjelmiston avulla.

Hyödynnä tukipalvelua vielä laajemmin!

Tukipalveluasiakkaanamme pääset hyödyntämään palvelun toimintoja laajemmin sekä tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ohjelmistojen käyttöön. Lue lisää tukipalveluistamme tai hanki laajempi tukipalvelu käyttöösi verkkopalvelustamme. Tarjoamme myös kaikille koulutuksiimme osallistuville ilmaisen tukipalvelujakson, jonka aikanaa tukipalvelua voi hyödyntää vapaasti.

Anniina Kovalainen on maantieteen FM, jota kiinnostaa erityisesti GIS, lakimaantiede, tulevaisuudentutkimus ja kestävä kehitys. Anniina pitää myös mm. graafisesta suunnittelusta ja UI/UX-kehityksestä.