Sanna Jokelasta Gispo Oy:n uusi osakas

Gispon paikkatietoasiantuntija Sanna Jokela on nyt myös Gispo Oy:n osakas. Sanna aloitti työt Gispolla keväällä 2016 kouluttaja- ja asiantuntijatehtävissä. Osakekaupan myötä hän omistaa nyt 10 % Gispo Oy:n osakkeista.

"Olen innoissani päästessäni syvemmin mukaan Gispo Oy:n toimintaan. Mielestäni Gispo on menossa hyvään suuntaan ja on todella hienoa olla mukana pienessä ja ketterässä avoimen lähdekoodin edelläkävijäyrityksessä Suomessa. Osakkuus on itselleni erityisesti henkinen panostus Gispon toimintaan," hän toteaa.

Pekka Sarkola perusti Gispo Oy:n vuonna 2012 ja yritys on saanut jalansijaa Suomen paikkatietokentältä erikoistumalla avoimiin paikkatietoratkaisuihin: 

"On ilo saada Sanna osakkaaksi Gispoon. Ensimmäisten viiden vuoden aikana yritys on kasvanut ja kehittynyt yhden miehen yrityksestä 5 hengen mikroyritykseksi. Nyt on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen", kertoo toimitusjohtaja Pekka Sarkola.

Sanna pitää osakkuutta isona haasteena, mutta myös arvostuksen osoituksena tekemälleen työlle:

"Osakkuus on iso juttu minulle ja haluan kehittää Gispon toimintaa eteenpäin!"

Syyskuun alusta Jokela aloittaa myös Oskari-verkoston koordinointityöt. Oskari-verkosto edustaa avoimen lähdekoodin paikkatietoalusta Oskarin kehittäjiä ja projekteja. Koordinaattorin tehtävänä on vaalia verkoston jäsenten etuja ja samalla levittää Oskarin hyödyntämisen ilosanomaa, myös kansainväliseen suuntaan.

"Haluankin erityisesti kehittää Oskarin yhteisöä ja hyvää fiilistä kehittämisen ympärillä sekä selkeyttää tuotteen viestintää - näin sen käyttömahdollisuudet saadaan paremmin esille", Sanna pohtii.

 

"Mielestäni Gispo on menossa hyvään suuntaan ja on todella hienoa olla mukana pienessä ja ketterässä avoimen lähdekoodin edelläkävijäyrityksessä Suomessa", Sanna Jokela pohtii

Tietoa

Sanna Jokela on maantieteen FM, jota kiinnostaa erityisesti avoimen lähdekoodin ja avoimen datan verkostot ja yhteistyö, karttojen teko sekä laajat paikkatietojen yhteiskäyttöisyyteen liittyvät projektit. Sanna harrastaa mm. sisustamista ja puutarhan "hoitoa".