QGIS käyttöön päivässä – aktiivikurssi

Aktiivikurssilla valmennusta QGISn käyttöön

Järjestämme QGIS tutuksi päivässä kurssin nyt myös yhdistämällä valmennusta, ryhmätyöskentelyä ja itsenäisesti opiskelua.

Tässä yhden päivän QGIS:n käyttöliittymäkurssilla opitaan luentojen ja harjoituksien avulla QGIS:n parhaimpia puolia.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii paikkatieto-ohjelmistoja jo aikaisemmin käyttäneille henkilöille ohjelmistosta riippumatta. Kurssi on nopeatempoinen, joten jos paikkatietojen perusteet eivät vielä ole ihan tuttuja, kannattaa käydä joko Kahden päivän QGIS-johdantokurssimme tai sitten ennen QGIS pikana kurssia verkko-opintoina Paikkatiedot tutuksi -kurssi.

Koulutuksen kuvaus:

  • QGIS:n käyttöliittymä
  • Paikkatietoaineistot- ja palvelut
  • Kuvaustekniikka
  • Aineiston tekstitys ja luokittelu
  • Karttatulosteet
  • Paikkatietojen muokkaus
  • Paikkatietoanalyysit
  • QGIS:n laajennokset

Lataa QGIS ennen koulutusta

Koulutus toteutetaan aina uusimmalla pitkän aikavälin QGIS-versiolla. QGIS on avoimeen lähdekoodiin perustuva helppokäyttöinen ja monipuolinen paikkatietojen käsittelyyn ja analysointiin soveltuva työpöytäohjelmisto. QGIS:iä voi käyttää käyttöjärjestelmästä riippumatta ja se lukee laajasti eri aineistoformaatteja. Se kannattaa ladata omalle koneelle ennen koulutuksen alkua.

Tulevat kurssit

Opiskele verkkoryhmässä maaliskuussa 2019. Kurssin kesto on 4 viikkoa. Kurssi alkaa 11.3.2019.

Tutustu kurssin sisältöön ja ilmoittaudu mukaan!

Käy myös tutustumassa 1 päivän QGIS-koulutukseen verkko-opetuksena osoitteessa www.gispolearning.com. Sen voit tehdä omaan tahtiin milloin vain.

Järjestämme myös asiakkaan tiloissa koulutuksia. QGIS pikana lähiopetus kurssin hinta alkaen  2050 € (+ALV) 1-5 hengen ryhmälle.

Santtu Pyykkönen

Santtu Pyykkönen on aluetieteen HM, jota kiinnostaa erityisesti paikkatieto kaikkine ulottuvuuksineen, avoimen lähdekoodin ohjelmistot ja yhteisöt sekä kaupunkikehitys. Harrastuksina mm. juokseminen ja lukeminen.