QGIS jatkokurssit

2-3 tunnin sessiossa opit paljon uutta

QGIS:n omainaisuuksia on valtava määrä ja työkalujen toimintojen opetteluun voi mennä aikaa, varsinkin jos ei tiedä mitä edes etsiä. Haluamme siksi tarjota asiakkaillemme helppoa ja nopeaa tapaa oppia uutta ja kehittyä QGIS:n ja paikkatietojen parissa. Yhteen koulutuspakettiin näitä kaikkia ominaisuuksia ei millään saa.

Siksi olemme suunnitelleet 2-3 tunnin pituisia etäkoulutuksia, joissa harjoitellaan työkalujen käyttöä eri tarpeisiin. Jos kiinnostuit esimerkiksi Geoprosessointityökaluista, koulutamme niiden pariin 3 tunnin sessiossa. Laita meille aikataulutoiveesi ja sisältötoiveesi,  niin voimme alkaa järjestämään koulutusta. 

Hinta

250-300 € (+ALV) / henkilö

Kysy erikseen hintatietoja isommille ryhmille.

Koulutuksen kuvaus:

Yhdessä koulutuspaketissa (2-3 h) voidaan käydä läpi jokin yksittäinen toiminto, kuten:

  • Geoprosessointi (päällekkäisanalyysit)
  • Saavutettavuusanalyysit
  • Vektoriaineistojen edistynyt editointi
  • Edistyneet visualisointitekniikat
  • Georeferointi tai
  • GRASS -työkalujen käyttöönotto

Miten verkkokoulutus toimii?

Koulutus tehdään etäyhteyden kautta videopuhelusovelluksen avulla. Etäyhteys testatataan ennen kouluttamista ja ohjeet siihen lähetetään hyvissä ajoin. Kouluttaja ohjeistaa harjoituksien tekoa etäyhteyden kautta ja harjoitukset tehdään omalla koneella, jolle on etukäteen asennettava koulutuksessa käytettävä QGIS ohjelmiston versio. Yhteen koulutukseen mahtuu neljä koulutettavaa ja koulutus pidetään aamu-tai iltapäivän aikana 2-3 tunnin sessioissa.

 

Lataa QGIS ennen koulutusta

Koulutus toteutetaan helmikuussa 2016 julkistetulla pitkän aikavälin QGIS-versiolla. QGIS on avoimeen lähdekoodiin perustuva helppokäyttöinen ja monipuolinen paikkatietojen käsittelyyn ja analysointiin soveltuva työpöytäohjelmisto. QGIS:siä voi käyttää käyttöjärjestelmästä riippumatta ja se lukee laajasti eri aineistoformaatteja. Se kannattaa ladata omalle koneelle ennen koulutuksen alkua.

 

Kenelle koulutus sopii?

Koska koulutuksessa mennään suoraan asiaan, aiempi tuntemus paikkatiedoista ja QGIS:n perustoiminnallisuuksista on tarpeen. Koulutus sopiikin hyvin jo QGIS:ä työssään käyttäneille.

 

Tukipalvelu 1 kk

Koulutukseen jälkeen, käytössäsi on oikeudet yhdeksi kuukaudeksi tukipalveluumme. Tukipalvelusta saat henkilökohtaista tukea ohjelmiston käyttöön ja voit tukeutua myös tukipalvelumme ratkaisutietokantaan, johon on kerätty ohjeita ohjelmistojen käytöstä.

KYSYMYKSIÄ? OTA YHTEYTTÄ INFO@GISPO.FI

Sanna Jokela
Tietoa

Hei! Olen koulutukseltani maantieteilijä, vuodesta 2006 lähtien työskennellyt paikkatietoalalla monipuolisissa projekteissa. Gispolla toimin kouluttajana, konsulttina ja Oskari-viestintäkoordinaattorina.

Vastaa