QGIS 2.14 tutuksi -webinaari

Esittäjä: Pekka Sarkola
Ajankohta: 04.05.2016, klo. 13:00 – 13:45

Gispon ensimmäisessä webinaarissa Pekka Sarkola avasi QGISn saloja sen käyttöä avartavien demojen ja lyhyen johdannon avulla. Katsojia kerääntyi paikalla noin 80 ja katseemme on jo uusien webinaarien suunnittelussa. Gispo kiittää osallistujia mielenkiinnosta ja esiintulleista kysymyksistä. Alla voit katsoa webinaarin nauhoitettuna painamalla ‘play’-painiketta.

Webinaari suoralähetettiin 4.5.2016 klo 13:00. Alla olevasta videoikkunasta pääset katsomaan webinaaria (paina ‘play’-nappia).

Osallistujat kysyivät muun muassa demossa käytetyn Väestörekisterikeskuksen osoitedatan käyttöönotosta, QGISn kyselytoiminallisuuksista ja aineistojen julkaisemisesta.

Kiinnostuitko laajemmin QGISsista? Ota yhteyttä Gispon tiimiin, ja hyödynnä asiantuntijuutemme tai koulutuksemme QGISn ympäriltä. Voit lähettää suoraan sähköpostia osoitteeseen info@gispo.fi, ja vastaamme parhaamme mukaan tarpeisiisi.

Alla vielä linkit ajankohtaisiin uutisiin QGIS-palvelutarjontamme tiimoilta:

QGIS -koulutus Paimiossa 16. ja 18.5

QGIS käyttöön päivässä -verkkokoulutus 19.5.

QGIS-verkkokoulutus 25.-26.5

Tutustu Gispon ohjelmistokohtaiseen tukipalveluun osoitteessa:

https://www.gispo.fi/tukipalvelu/

Ja lopuksi vielä: ALPO 2016 -seminaariin ja OSGEO ry:n toimintaan pääsee tutustumaan osoitteesta:

http://www.osgeo.fi

Santtu Pyykkönen on aluetieteen HM, jota kiinnostaa erityisesti paikkatieto kaikkine ulottuvuuksineen, avoimen lähdekoodin ohjelmistot ja yhteisöt sekä kaupunkikehitys. Harrastuksina mm. juokseminen ja lukeminen.