Pakettitarjous MapInfon käyttäjille – siirry MapInfosta QGISiin!

Tarjoamme MapInfon käyttäjille ainutlaatuisen palvelupaketin, jonka tarkoituksena on tehdä QGISiin siirtymisestä äärimmäisen helppoa. Tuemme QGISin käyttöä koulutuksen jälkeen vähintään vuoden ajan. Tällä tarjouspaketilla säästät yli 10 %!

Palvelupaketti sisältää:

  • Johdanto QGISin käyttöön päivässä -kurssin (lähiopetus / 1 päivä)
  • MapInfolla tuotettujen paikkatietoaineistojen (MIF/TAB) ja niiden kuvaustekniikoiden siirtämisen automaattisilla työkaluilla QGISiin GeoPackage-formaattiin
  • Yhden MapInfo-työtilan (workspace) muuntaminen QGIS-projektiksi
  • Yhden vuoden GispoHelp-tukipalvelun QGISin käyttöön (sisältää 20 tukipyyntöä vuodessa)

Tarjous MapInfo-käyttäjille 950 € (+ ALV) per henkilö tai 4-10 hengen tiimille 3650 € + ALV.

Tilaa palvelupaketti tästä ja kerro lomakkeessa myös lisätoiveesi (paikka ja ajankohta)!

Yhden päivän “Johdanto QGISin käyttöön päivässä”-kurssilla opit QGIS-paikkatieto-ohjelmiston pääperiaatteet ja perustoiminnallisuudet. Voit lukea lisää kurssisisällöstä täältä!

Lisäksi toteutamme käyttämiesi paikkatietoaineistojen muuntamisen TAB/MIF-formaatista GeoPackage-formaattiin automatisoitua prosessia hyödyntäen.  Visualisointien osalta apuna voidaan käyttää tätä varten kehitettyä QGIS-lisäosaa. “Johdanto QGISin käyttöön päivässä”-kurssilla opetamme koulutettavat muuntamaan paikkatietoaineistot GeoPackage-formaattiin. Jos käytössäsi on MapInfo-työtila (workspace), voimme tuottaa esimerkin vastaavasta QGIS-työtilasta samoilla aineistoilla ja kartta-layoutilla. Kurssilla opit tekemään tämän myös itse. 

Pakettitarjoukseen kuuluu vuoden GispoHelp-tukipalvelu, josta voit kysyä QGISiin tai muihin Gispon tukemiin ohjelmistoihin liittyviä kysymyksiä. Tarjouksen tukipalvelupakettiin kuuluu 20 tukipyyntöä/tilaus. Vasteaika on kahdeksan tuntia (arkisin klo 9-17).

Kurssi voidaan järjestää seudullisesti tai asiakaskohtaisesti. Jos koulutus toteutetaan pääkaupunkiseudun tai Turun alueen ulkopuolella, hintaan lisätään matkakulut. Koulutus voidaan järjestää myös Gispon tiloissa Helsingissä tai Turussa.

Tietoa

Sanna Jokela on maantieteen FM, jota kiinnostaa erityisesti avoimen lähdekoodin ja avoimen datan verkostot ja yhteistyö, karttojen teko sekä laajat paikkatietojen yhteiskäyttöisyyteen liittyvät projektit. Sanna harrastaa mm. sisustamista ja puutarhan "hoitoa".