Paikkatietojen hyödyntämisseminaari kunnille

Paikkatietodigitalisaation seuraava askel

Työpajat Tampereella 5.4.2017 ja Turussa 4.5.2017

Aamupäivän aikana tutustutaan aihepiiriin tulevaisuuden näkymillä sekä kuntien ja valtion toimijoiden paikkatietohaasteilla. Iltapäivästä näihin haasteisiin etsitään ratkaisuja ja päätetään mihin suuntaan edetään seuraavaksi.

Tilaisuuden tavoitteena on hahmottaa eri yksiköiden ja paikkatietotoimijoiden työnjakoa ja yhteistyötä sekä paikkatietojen hyödyntämistä ja hallinnointia maankäytöstä vastaavien tahojen toiminnassa. Tilaisuus on suunnattu kuntien, alueellisten toimijoiden ja valtakunnallisten viranomaisten paikkatiedoista, maankäytöstä ja organisaation kehittämistoiminnasta vastaaville henkilöille.

Tervetuloa mukaan!

Tampereen tilaisuuden ohjelma & ilmoittautuminen

Turun tilaisuuden ohjelma & ilmoittautuminen

Kysely kunnille

Pirkanmaan liitto, Tampereen kaupunki, Ramboll Finland Oy ja Gispo Oy järjestävät yhteisen paikkatietojen hallintaan ja hyödyntämiseen liittyvän työpajan Tampereella 5.4.2017. Vastaava työpaja pidetään Turussa 4.5.2017 ja sen järjestäjänä ovat Varsinais-Suomen liitto, Satakuntaliitto, Ramboll Finland Oy ja Gispo Oy.

Sanna Jokela
Tietoa

Hei! Olen koulutukseltani maantieteilijä, vuodesta 2006 lähtien työskennellyt paikkatietoalalla monipuolisissa projekteissa. Gispolla toimin kouluttajana, konsulttina ja Oskari-viestintäkoordinaattorina.

Vastaa