Paikkatietojen hyödyntämisseminaari kunnille

Paikkatietodigitalisaation seuraava askel

Työpajat Tampereella 5.4.2017 ja Turussa 4.5.2017

Aamupäivän aikana tutustutaan aihepiiriin tulevaisuuden näkymillä sekä kuntien ja valtion toimijoiden paikkatietohaasteilla. Iltapäivästä näihin haasteisiin etsitään ratkaisuja ja päätetään mihin suuntaan edetään seuraavaksi.

Tilaisuuden tavoitteena on hahmottaa eri yksiköiden ja paikkatietotoimijoiden työnjakoa ja yhteistyötä sekä paikkatietojen hyödyntämistä ja hallinnointia maankäytöstä vastaavien tahojen toiminnassa. Tilaisuus on suunnattu kuntien, alueellisten toimijoiden ja valtakunnallisten viranomaisten paikkatiedoista, maankäytöstä ja organisaation kehittämistoiminnasta vastaaville henkilöille.

Tervetuloa mukaan!

Tampereen tilaisuuden ohjelma & ilmoittautuminen

Turun tilaisuuden ohjelma & ilmoittautuminen

Kysely kunnille

Pirkanmaan liitto, Tampereen kaupunki, Ramboll Finland Oy ja Gispo Oy järjestävät yhteisen paikkatietojen hallintaan ja hyödyntämiseen liittyvän työpajan Tampereella 5.4.2017. Vastaava työpaja pidetään Turussa 4.5.2017 ja sen järjestäjänä ovat Varsinais-Suomen liitto, Satakuntaliitto, Ramboll Finland Oy ja Gispo Oy.

Tietoa

Sanna Jokela on maantieteen FM, jota kiinnostaa erityisesti avoimen lähdekoodin ja avoimen datan verkostot ja yhteistyö, karttojen teko sekä laajat paikkatietojen yhteiskäyttöisyyteen liittyvät projektit. Sanna harrastaa mm. sisustamista ja puutarhan "hoitoa".

Vastaa