Ota OpenStreetMap haltuun meidän avullamme!

Onko tarvetta hakea OpenStreetMap-aineistosta valtionrajat, kartoittaa kirjaston sisätilat, luoda kartta seikkailurataa varten, tehdä kartta esteettömämpään liikkumiseen tai lisätä yrityksesi toimipisteet kartalle? Gispo on mielellään apuna, olipa tarpeesi pieni tai iso! Voimme opettaa sinut parissa tunnissa kartoittamaan, kartoittaa puolestasi, hakea erilaisia OpenStreetMap-aineistoja ja toimittaa ne haluamassasi muodossa, tulla auttamaan parin kolmen tunnin OpenStreetMap-työpajan järjestämisessä tai luoda sovelluksen, joka hyödyntää OpenStreetMap-dataa.

OpenStreetMapiin voi lisätä katujen ja talojen lisäksi vaikkapa kuntosaleja ja kelloja. Voit katsoa tavallisimpiin kartoitustarpeisiin liittyvää kohdelistaa OpenStreetMap-wikistä. Muokkaamiseen on tarjolla mm. helppokäyttöinen mutta monipuolinen iD-karttamuokkain ja jos iD-editorin ominaisuudet loppuvat kesken, niin JOSM-editoriin on saatavilla suuri määrä lisäosia ja voimme myös toteuttaa juuri tiettyyn tarpeeseen uudenkin lisäosan.

OpenStreetMapin hyödyntämiseen on valtava määrä erilaisia työkaluja.

OpenStreetMapin hyödyntämiseen on valtava määrä erilaisia työkaluja.

Soita +358 40 725 2042 (Pekka Sarkola) tai lähetä viesti osoitteeseen info@gispo.fi ja kerro OpenStreetMap-tarpeesi, niin me kerromme miten se ratkaistaan!

Lisätietoja OpenStreetMap-työpajoista.

Lliikenneviraston Reittiopas opas.matka.fi

Liikenneviraston Reittiopas: opas.matka.fi

HOT-OSM Finland

HOT-OSM Finland järjestää tapahtumia humanitaariseen kartoitukseen.

Anniina Kovalainen

Anniina Kovalainen on maantieteen FM, jota kiinnostaa erityisesti GIS, lakimaantiede, tulevaisuudentutkimus ja kestävä kehitys. Harrastuksina mm. valokuvaus ja illustrointi.