Marjannalla pysyy homma hanskassa – uusi Gispon tiimiläinen esittäytyy!

Marjanna Kaate aloitti Gispolla kesäkuun alussa harjoittelijana. Kyselimme häneltä ajatuksia tulevista työtehtävistä sekä hiukan fiiliksiä ensimmäisestä työviikosta.

Miten päädyit Gispolle töihin?

Olin jo pääaineeni työelämäkurssilla kuullut Gispo Oy:stä. Yrityksen nimi ja nettisivut painuivat mieleeni ja päätin lähettää Sannalle sähköpostia ja kysellä, jos he ottaisivat kesäksi harjoittelijaa. Ilokseni pääsin haastatteluun ja nyt olen sitten harjoittelijana tämän kesän 🙂

Mitä toivot kesän aikana tekeväsi?

Kaikkea kivaa ja kehittävää! Pääasiassa teen paljon viestintään liittyviä hommia, mikä onkin tosi mukavaa, sillä tykkään tosi paljon kirjoittamisesta ja tekstien laadinnasta. Olen jo päässyt näkemään pintaa paikkatietoalasta yritysmaailmassa ja toivon oppivani paljon lisää alalla toimimisesta.

Onko jotain yllätyksiä jo tullut vastaan?

Olin ehkä ajatellut Gispon olevan lähinnä paikkatietoanalyysejä QGIS:llä tarjoava yritys. En tiennyt, että yritys tarjoaa paljon myös koulutuksia ja konsultointeja useiden avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistojen käytöstä.

Mikä on lempivärisi, lempieläin ja rakkain harrastus?

Lempiväri on niinkin söpö kuin vaaleanpunainen (ei sellainen tumma pinkki, vaan hempeä), lempieläin on kissa ja rakkain harrastus lenkkeily (välillä juostaan, välillä kävellään).

Miksi haluat isona?

En oikeastaan vielä tiedä. Näin aluksi olisi hienoa olla tyyppi, joka osaa vähän kaikenlaista ja tiukassa paikassa selvittää helposti vaikeat jutut ja kehittää näin itseään.

Mikä on supervoimasi?

Homma pysyy aina hanskassa.

Anniina Kovalainen

Anniina Kovalainen on maantieteen FM, jota kiinnostaa erityisesti GIS, lakimaantiede, tulevaisuudentutkimus ja kestävä kehitys. Harrastuksina mm. valokuvaus ja illustrointi.