Ilmoittaudu mukaan syksyn kursseille!

Kesän aurinkoisten päivien siivittämänä jaksaa taas syksyllä oppia vaikka mitä uutta ja kivaa. Kannattaakin siis ehdottomasti suunnata meidän kursseille perehtymään paikkatiedon saloihin.

Olemme lisänneet kurssitarjontaan myös uusia kursseja! Lisäksi tarjolla kahden päivän johdantokurssit QGIS:in, PostGIS:n ja GeoServerin pariin. QGIS päivässä -kurssi sopii erityisesti niille, joilla on jo aiempaa kokemusta paikkatiedoista.

QGIS 3 siirtymäkurssi

QGIS 3.0 -kurssilla tutustutaan QGIS:in uusimpaan versioon ja mitä kaikkea uutta hienoa se tuo tulleessaan. Organisaatiokäyttöön soveltuva QGIS 3 -version Long Term Release on tulossa lokakuussa saataville, joten tämän kurssin avulla organisaatiosi pääsee heti kärryille uusimmista mahdollisuuksista hyödyntää ohjelmistoa.

Visualisoinnin mestariksi

Nyt myös saatavilla huikea visualisointikurssi paikkatieto-ohjelmistojen parissa jo vähän aikaa touhunneille. Visualisoinnin mestariksi pääset ottamalla QGIS:in uudet visualisointityökalut tehokkaasti käyttöön.

Opiskelijat hoi!

Opiskelijoille tarjolla on usein täytepaikkoja kursseille 50€ päivähintaan, jos kurssi ei ole ihan täynnä. Tarkasta tällöin kurssin ajankohta ja ilmoittaudu tästä. Varmistamme kurssin toteutumisen ja opiskelijapaikkojen määrän viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Mikäli kalenterikoulutuksemme eivät sovi aikatauluusi, kysy lisää info@gispo.fi tai pyydä tarjousta!

Ilmoittautuminen

Kaikki Gispon kalenterikurssit löytyvät Oppia.fi:stä, jota kautta myös ilmoittautuminen tapahtuu. Klikkaa alta linkkejä ja tarkastele kurssivalikoimaamme.

Syyskuu