Haemme tiimiimme kehittäjää ja/tai paikkatietokonsulttia

Oletko vastavalmistunut geoinformatiikan diplomi-insinööri 15 vuoden työkokemuksella ja vyölläsi on miljoonaluokan projektihallintaa ja olet tehnyt 20 vuotta C++ kehitystä kellarissasi? 

No ei kai sentään. Emme usko, että superihmisiä on olemassakaan. Me Gispolla etsimme osaavia paikkatietoalan ammattilaisia, joita Gispon tekeminen ja avoimuuden polku kiinnostaa. 

Koulutamme mm. QGISin, PostGISin ja GeoServerin käyttöön, konsultoimme asiakkaitamme erilaisissa paikkatietohaasteissa sekä kehitämme avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistoja. Tällä hetkellä meitä on 11 henkeä ja toimistot Turussa ja Helsingissä. Sijainnilla ei sillä lailla ole väliä, teimme pääosin etänä hommia jo ennen pandemiaa.

Meitä kiinnostaakin nyt kuulla mitä sinä osaat ja miten voisimme tehdä yhdessä FOSS4G-ohjelmistoilla kivoja juttuja. 

Meillä on tällä hetkellä tarve löytää mukaan tiimiin 1-2 henkilöä, joilla on jo muutama vuosi kokemusta alalta. Joko paikkatietokonsultiksi tekemään esimerkiksi paikkatietoihin, avoimen lähdekoodin ja avoimen datan käyttöön selvityksiä tai paikkatietojen käsittelyä ja analysointia. Tai jos taustasi on sovelluskehityksen puolella (erityisesti Python- ja backend-osaaminen), meillä pääset kehittämään avoimen lähdekoodin paikkatietosovelluksia laajalla skaalalla. 

Laita hakemus ja CV minulle 15.2. klo 16 mennessä tai soittele ja kerro itsestäsi vähän enemmän.

Terkuin
Sanna Jokela
Toimitusjohtaja

sanna@gispo.fi
+358 40 766 4607

Tietoa

Sanna Jokela on maantieteen FM, jota kiinnostaa erityisesti avoimen lähdekoodin ja avoimen datan verkostot ja yhteistyö, karttojen teko sekä laajat paikkatietojen yhteiskäyttöisyyteen liittyvät projektit. Sanna harrastaa mm. sisustamista ja puutarhan "hoitoa".