Gispon webinaarit

Gispo järjestää webinaareja asiakkailleen ja Gispon toiminnasta kiinnostuneille tahoille. Alla tiedot menneistä ja seuraavista Gispon järjestämistä webinaareista.

GeoServer käyttöön helposti -webinaari

Esittäjä: Pekka Sarkola
Ajankohta: 14.09.2016, klo. 10:30-11:00

Aiheena tällä kertaa kartta- ja paikkatietopalvelin GeoServer ja sen tehokas koekäyttö. Näemme live-demon avulla GeoServerin käytössä ja opimme, miten voimme ottaa sen koekäyttöön.


 

QGIS 2.16 tutuksi -webinaari

Esittäjä: Pekka Sarkola
Ajankohta: 18.08.2016, klo. 13:00-13:30

Tällä kertaa Gispon webinaarissa esiteltiin tuoreen QGIS-ohjelmistoversion 2.16 toiminnallisuuksia. Webinaarissa demottiin mm. QGISn uutta tyylittelypaneelia sekä hienoja vinovalovarjoste-rasteriaineistojen ja kaarinuolien visualisointityökaluja. Nauhoitetun webinaari-videon pääset katsomaan täältä


 

QGIS 2.14 tutuksi -webinaari

Esittäjä: Pekka Sarkola
Ajankohta: 04.05.2016, klo. 13:00-13:45

Gispon ensimmäisessä webinaarissa Pekka Sarkola avasi QGISn saloja sen käyttöä avartavien demojen ja lyhyen johdannon avulla. Katsojia kerääntyi paikalla noin 80 ja katseemme on jo uusien webinaarien suunnittelussa. Gispo kiittää osallistujia mielenkiinnosta ja esiintulleista kysymyksistä. Katso webinaari täältä.

Kiinnostaisiko sinua kuulla, nähdä ja osallistua webinaareihimme?

Ilmoittaudu seuraavalla ilmoittautumislomakkeella sähköpostilistallemme:Santtu Pyykkönen on aluetieteen HM, jota kiinnostaa erityisesti paikkatieto kaikkine ulottuvuuksineen, avoimen lähdekoodin ohjelmistot ja yhteisöt sekä kaupunkikehitys. Harrastuksina mm. juokseminen ja lukeminen.