Gispon toimitusjohtaja vaihtuu

Gispolle uusi toimitusjohtaja!

Luit aivan oikein.

Vuoden vaihteesta lähtien Gispo Oy:n toimitusjohtajana toimii Sanna Jokela. 

Sannalla tulee pian täyteen viisi vuotta Gispon paikkatietoasiantuntijana ja hän jatkaa nyt siis Gispon toimitusjohtajana: 

“Tämä on samalla jännittävää ja toisaalta luonteva jatkumo omille ajatuksille siitä mitä olen paikkatietoalalla halunnut tehdä. Juuri ennen Gispolle tuloa tein viisivuotissuunnitelman, nyt sitä on hauska katsoa. Siinä, luki että viiden vuoden päästä vedän avoimen lähdekoodin, avoimen data ja paikkatietojen hyödyntämiseen erikoistunutta kivaa tiimiä. En kyllä silloin tiennyt kuinka huippulahjakkaita ja mahtavia tyyppejä tiimissä tulee olemaankaan!”

Gispon perustaja ja vuodesta 2012 alkaen toimitusjohtajana toiminut Pekka Sarkola vastaa jatkossa erityisesti avainasiakkaiden palveluista Gispolla ja jatkaa edelleen Gispon päätoimisena hallituksen puheenjohtajana. Pekka on muutoksesta hyvillä mielin: 

“Gispon perustaminen ja kasvattaminen nykyiseen kokoon on ollut hauskaa. Nyt on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen ja Sanna on mielestäni paras vaihtoehto vetämään Gispoa tästä eteenpäin. Itse jatkan yrityksen päivittäisessä toiminnassa ja odotan mielenkiintoisia projekteja avainasiakkaiden kanssa.”

Gispon vahvuus on meidän asiantuntijoiden innostus ja rakkaus avoimen lähdekoodiin, paikkatietoihin ja avoimiin datoihin. Vuonna 2021 jatkamme samalla intohimolla hauskojen ja mielekkäiden projektien parissa.

Anniina Kovalainen on maantieteen FM, jota kiinnostaa erityisesti GIS, lakimaantiede, tulevaisuudentutkimus ja kestävä kehitys. Anniina pitää myös mm. graafisesta suunnittelusta ja UI/UX-kehityksestä.