Gispolearning oppimisalusta käytössänne

www.gispolearning.com sivusto on avattu!

Nyt voit kouluttautua paikkatiedon pariin omaan tahtiisi ja silloin kuin haluat - olemme nimittäin avanneet juuri GispoLearning-oppimisalustan käyttöönne. Koulutukset koostuvat monenlaisista eri oppimistasi tukevista osioista, kuten luentovideoista, käytännön harjoituksista ja niiden palautustehtävistä sekä tietovisoista. Alustalla voit myös keskustella muiden opiskelijoiden ja kouluttajien kanssa.

"Koulutustapahtuma omaan tahtiin sopi omaan ajankäyttööni. Teoriajaksot kysymyksineen ovat mukavan pituisia. Harjoituksissa pystyi työstämään konkreettista karttanäkymää työyhteisön tarpeisiin."
- Riitta Tornivaara-Ruikka (Uudenmaan ELY-keskus)

Kurssitarjonta laajenee koko ajan

Aloitamme kurssitarjonnan QGIS-koulutuksilla ( QGIS käyttöön päivässä -koulutus,Paikkatietoprosessien mallintaminen ja tehostaminen -koulutus), Suomi.fi-karttapalvelun käyttöönottokoulutuksella ja myös Avoimet yritysrekisterit -koulutuksella. Kurssitarjonta laajentuu koko ajan - kysy rohkeasti, jos jokin koulutus kiinnostaisi, mutta ei vielä paletista löydy.

Järjestämme myös tapamme mukaan paikan päällä pidettäviä koulutuksia QGIS:in, GeoServerin ja PostGIS:in käyttöönottoon: tutustu syksyn koulutuksiin sivuillamme.

Esimerkkejä kursseista

Sanna Jokela
Tietoa

Sanna Jokela on maantieteen FM, jota kiinnostaa erityisesti avoimen lähdekoodin ja avoimen datan verkostot ja yhteistyö, karttojen teko sekä laajat paikkatietojen yhteiskäyttöisyyteen liittyvät projektit. Sanna harrastaa mm. sisustamista ja puutarhan "hoitoa".