FOSS4G Suomi 23.5.2017 Helsingissä

Innostu avoimen lähdekoodin paikkatietoteknologioista!

OSGeo Suomi ry järjestää 23.5.2017 Helsingissä koko päivän tapahtuman avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistojen parissa. FOSS4G Suomi 2017 -tapahtuma kokoaa kaikki avoimen lähdekoodin paikkatietoteknologioista kiinnostuneet Helsinkiin oppimaan, inspiroitumaan ja verkostoitumaan.

Mahtavat keynote-puheenvuorot!

Luvassa on upeita keynote-puheenvuoroja, paljon showcase-esimerkkejä avoimen lähdekoodin paikkatietoteknologioiden hyödyntämisestä, yritysten ja open source -yhteisöjen esittelyitä sekä OSGEO Suomi -yhteisön toiminnan suunnittelua. Tänä vuonna teemoina ovat yhteisöllisyys ja tulevaisuuden tekijät.

Keynote-puhujiksi on kiinnitetty QGIS-guru Anita Graser sekä Mapillaryn perustaja Peter Neubauer. Takaamme siis korkeatasoiset esitykset, innovatiivisia hyödyntämisesimerkkejä sekä innostavaa keskustelua!

Tutustu ohjelmaan

Tapahtuman verkkosivut on nyt avattu osoitteessa www.foss4gfinland2017.com. Päivitämme sinne tietoa esiintyjistä ja sponsoreista - joihin molempiin sinullakin on muuten mahdollisuus osallistua! Lue lisää verkkosivuiltamme ja ilmoittaudu mukaan!

FOSS4GSuomi 2017 jatkaa aiempina vuosina järjestettyjen ALPO-seminaarien jalanjäljissä. Tapahtuman järjestelyistä vastaavat OSGeo Suomi ry, Arbonaut Oy, Dimenteq Oy, Gispo Oy sekä Maanmittauslaitos. Odotamme paikalle runsaasti Suomen avoimen paikkatietoalan tekijöitä ja toimijoita.

Nähdään toukokuussa Helsingissä!

Aika: tiistai 23.5.2017 8.30 - 16.00. Tilaisuuden jälkeen Geobeers!

Paikka: Radisson Blu Seaside, Ruoholahdenranta 3, Helsinki

Ilmoittautuminen: tästä linkistä

Tietoa

Sanna Jokela on maantieteen FM, jota kiinnostaa erityisesti avoimen lähdekoodin ja avoimen datan verkostot ja yhteistyö, karttojen teko sekä laajat paikkatietojen yhteiskäyttöisyyteen liittyvät projektit. Sanna harrastaa mm. sisustamista ja puutarhan "hoitoa".

Vastaa