Julkaistu 24.11.2023

Töihin Gispolle?

Oletko maantieteilijä tai geoinformatiikan osaaja, sovelluskehittäjä tai data-analyytikko? Ja kiinnostaako QGIS tai muut avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistot? Haluaisitko Gispon tiimiin paikkatietoasiantuntijaksi tai sovelluskehittäjäksi, eli GIS artesaaniksi tai alkemistiksi kuten meillä sanotaan?

Gispolla on tilaa monenlaisille asiantuntijoille, ja vaikka aktiivinen rekrytointi ei olisi päällä, olemme aina kiinnostuneita osaavasta ja hyvästä tyypistä.

Työtehtävät voivat liittyä kouluttamiseen, konsultointiin ja sovelluskehitykseen, sekä asiakkaiden tukemiseen GispoHelp-tukipalvelumme kautta. Useimmat asiantuntijamme työskentelevät monien erilaisten tehtävien ja projektien parissa.

Koska iso osa asiakkaistamme on julkisen sektorin toimijoita, julkisen sektorin toiminnan tunteminen on eduksi. Lisäksi arvostamme geoinformatiikan taustaa, sekä tietysti kiinnostusta avoimeen lähdekoodiin ja dataan. Hyvä osaaminen FOSS4G-ohjelmistojen parissa sekä riittävä käyttökokemus ovat eduksi.

Työskentelykielemme on pääsääntöisesti suomi, mutta myös englannin ja ruotsinkielen taidoista on hyötyä.

—————-

Palkkaluokka määräytyy osaamisen ja koulutustaustan perusteella:

Nuorempi paikkatietoasiantuntija 2800-3500€ (uran alkuvaiheissa)

Paikkatietoasiantuntija 3500-4000€ (5+ vuotta alalla)

Vanhempi paikkatietoasiantuntija 4000-4700€ (10+ vuotta alalla)

—————–

Lisää tietoa uramahdollisuuksista Gispolla toimitusjohtajaltamme Sannalta puhelimitse numerosta 0407664607 tai sähköpostilla osoitteesta sanna@gispo.fi.

Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen Sannalle. Nimeäthän hakemuksesi tiedostot selkeästi: etunimi_sukunimi_hakemus.pdf sekä etunimi_sukunimi_cv.pdf.