Yritys

Mikä on Gispo?

Gispo Oy on suomalainen paikkatietoalan yritys, jonka tavoitteena on edistää avoimen lähdekoodin ja avoimen datan kehittämistä ja hyödyntämistä. Paikkatietoalan konkari Pekka Sarkola on perustanut yrityksen vuonna 2012, jonka jälkeen toimintamme on laajentunut eri puolille Suomea ja myös rajojen ulkopuolelle.

Tiimimme koostuu alan huippuosaajista, jotka ovat erikoistuneet avoimen lähdekoodin paikkatietoratkaisuihin. Ekologisuus on meille tärkeää, minkä vuoksi tarjoammekin henkilökunnallemme mahdollisuuden etätöihin tukikohtaamme Helsinkiin matkustamisen sijaan. Tästä huolimatta tiimimme toimii tiiviissä yhteistyössä, jopa Meksikosta asti!

Gispolla avoimuus merkitsee paikkatiedon ja tekniikan lisäksi paljon muuta - yrityksessä jaamme tiedon ja keskustelemme avoimesti kaikista aiheista. Meillä on kiva tehdä töitä!

-Avoimuus voittaa!-

Yhteystiedot

Puhelin: +358 40 725 2042 (Pekka Sarkola)

Osoite: Kalevankatu 31, 00100 Helsinki (toimisto)

Email: info@gispo.fi

Y-tunnus: 245 5538-5

Tarvitsetko tukea? Ota yhteyttä tuki@gispo.fi

PEKKA SARKOLA
TOIMITUSJOHTAJA

Pekka on Gispo Oy:n perustaja ja meidän tiimin peruskivi. Hän on paikkatietoalan moniosaaja, jolla on 20 vuoden kokemus. Hän on avoimen datan ja avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistojen evankelista. Pekka taitaa Geoserver- ja PostGIS-koulutukset, joten saatat törmätä häneen myös kurssien merkeissä.

+358 40 725 2042
pekka@gispo.fi

SANNA JOKELA
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA
OSKARI-VIESTINTÄ

Sanna on liikkuva Turun toimipiste, jonka vahvuudet ovat paikkatietoanalyysien, verkostojen ja markkinoinnin saralla. Tämän monitaituruuden mahdollistaa kymmenen vuoden kokemus alan toimijoista ja yhteistyöstä. Sannalla on myös taiteellista silmää ja hänen teoksensa piristävätkin aika ajoin koulutus- ja markkinointimateriaalejamme.

+358 40 766 4607
sanna@gispo.fi

 

MIKAEL VAALTOLA
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA
TUKIPALVELU

Mikael taitaa Gispolla laajasti paikkatietoon ja tekniikkaan liittyvät kysymykset ja analyysit. Myös sovelluskehitys, tietotekniikka sekä avoin data ovat hänelle läheisiä. Työtehtävien lisäksi Mikael opiskelee Aalto-yliopistossa. Hänet voi tavata myös kursseillamme kouluttajan tehtävissä.

+358 40 1680008
mikael@gispo.fi

SALLA MULTIMÄKI
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA
KOULUTUKSET

Salla toimii Gispolla koulutus- ja konsultointitehtävissä ja on asiantuntija paikkatiedon visualisoinnissa sekä analyyseissä. Sallan on toiminut monipuolisesti pedagogisissa tehtävissä ja saatatkin tavata hänet useallakin kurssillamme.

+358 40 5833707
salla@gispo.fi

ERNO MÄKINEN
OHJELMISTOKEHITTÄJÄ
OPENSTREETMAP

Erno on Gispon Tampereen vahvistus, joka taitaa ohjelmistokehittämisen sekä kouluttamisen. Hän on myös aktiivisesti mukana HOT-OSM Finlandin eli humanitaarisen OpenStreetMap -tiimin Suomen toiminnassa. Jos mielessäsi on paikkatietoon liittyvän koodaamisen tai tekniikan kysymys, ota yhteyttä Ernoon.

+358 50 505 7003
erno@gispo.fi

MARJANNA KAATE
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA
VIESTINTÄ

Marjanna hoitaa Gispolla paikkatieto- ja viestintähommia ja opiskelee samalla Turun yliopistossa maantiedettä. Marjanna tykkää tehdä asiat vähän toisin, luovasti kokeilemalla ja hyödyntämällä avoimia ohjelmistoja. Hän on tiimin apuna kurssimateriaalien laadinnassa sekä paikkatietoanalyyseissä.

+358 40 6679526
marjanna@gispo.fi

SANTTU PYYKKÖNEN
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA
GISPOLEARNING

Santun vahvuudet Gispolla liikkuvat hyvin laaja-alaisesti kehityshankkeista kouluttamiseen ja markkinoinnista myyntiin. Hän taitaa myös avoimen lähdekoodin teknologiat. Santtu toimii myös aktiivisesti kansainvälisissä asiakkuuksissa, joten älä epäröi ottaa yhteyttä Santtuun suomeksi, englanniksi tai espanjaksi.

+35840 138 0288
santtu@gispo.fi

MAIJU REKOLA
PAIKKATIETOASIANTUNTIJA
GEOSERVER

Maijun tausta on aluekehityksessä ja avoimen lähdekoodin paikkatietojärjestelmien hallinnassa. Hän kehittää parhaillaan koodausosaamistaan ja toimiikin apuna erityisesti ohjelmistokehittämisessä ja paikkatietoanalyyseissä.

maiju@gispo.fi

Kiinnostaako avoimen lähdekoodin paikkatietoratkaisut? Sujuuko koodaus tai karttojen visualisointi? Tai oletko jotain muuta, mutta superhyvä tyyppi Gispon tiimiin? Jos hihkaisit näytölle johonkin kysymykseen "KYLLÄ!", ota yhteyttä info@gispo.fi ja jutellaan lisää!

Gispolaisena pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja tekemään töitä joustavasti myös etänä. Kerro, miksi haluat meille töihin ja mitkä ovat sinun supervoimasi.