Yritys (vanha)

Mikä on Gispo?

Gispo Oy on perustettu tammikuussa 2012. Yrityksen perustaja on Pekka Sarkola.

Autamme asiakkaita hyödyntämään paikkatietoihin liittyviä avoimen lähdekoodin ja avoimen datan ratkaisuja.

Edistämme avoimen lähdekoodin ja avoimen datan kehittämistä ja hyödyntämistä.

-Avoimuus voittaa!-

Yhteystiedot

Puhelin: 040 725 2042

Osoite: Kalevankatu 31, 00100 Helsinki (toimisto)

Email: info@gispo.fi

Y-tunnus: 245 5538-5

Tarvitsetko tukea? Ota yhteyttä tuki@gispo.fi

Pekka Sarkola
toimitusjohtaja
Olen Pekka Sarkola ja Gispo Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Olen avoimen datan ja avoimen lähekoodin paikkatieto-ohjelmistojen moniosaaja yli 20 vuoden kokemuksella alalta. Vedän GeoServer ja PostGIS koulutuksia ja yritän pitää näitä tiimin tyyppejä hallinnassa.
+358 40 725 2042
pekka@gispo.fi
Santtu Pyykkönen
Paikkatietoasiantuntija
Hei kaikki! Olen Santtu ja toimin laaja-alaisesti yrityksen eri toimissa, kehityshankkeista kouluttamisiin ja markkinoinnista myyntiin. Olen koulutukseltani aluetietelijä ja erikoistunut avoimen lähdekoodin teknologioihin.
+35840 138 0288
santtu@gispo.fi
Sanna Jokela
paikkatietoasiantuntija
Heippa! Olen Sanna ja olen liikkuva Turun toimipiste 🙂 Vastaan Gispolla koulutuksista, viestinnästä ja markkinoinnista ja välillä vähän konsultoinkin. Minulla on 10 vuoden kokemus paikkatietoalan yhteistyöstä ja toiminnasta.
+358 40 766 4607
sanna@gispo.fi
Erno Mäkinen
ohjelmistokehittäjä
Terve vaan! Olen Erno Tampereen Tesomalta ja minulla on vahvaa kokemusta muun muassa ohjelmistokehitysalalta sekä opetuksesta. Paikkatietoalaan olen perehtynyt paitsi työn, niin myös harrastusteni kautta ja olen muun muassa aktiivisesti mukana HOT-OSM Finlandin eli humanitaarisen OpenStreetMap tiimin Suomen toiminnassa.
+358 50 505 7003
erno@gispo.fi
Mikael Vaaltola
Paikkatietoasiantuntija

Moikka! Olen Mikael, Gispon monipuolisten paikkatietohaasteiden lisäksi opiskelen samalla myös Aalto-yliopistossa. Paikkatietotekniikan lisäksi olen innostunut myös mm. sovelluskehityksestä, tietotekniikasta sekä avoimesta datasta.Toimin tiimin vakiojäsenten apuna ja kartutan omaa paikkatietoalan osaamistani.

mikael@gispo.fi

Salla Multimäki
paikkatietoasiantuntija
Moi! Olen Salla ja liityin Gispon jengiin marraskuussa 2017. Teen enimmäkseen koulutus- ja konsultointihommia. Ominta alaani on paikkatietojen analyysi ja tiedon visualisointi. Minulle on kertynyt myös pedagogista kokemusta ja pätevyyttä.
+358 40 5833707
salla@gispo.fi
Marjanna Kaate
Paikkatietoasiantuntija/
viestintä

Heippa! Mä oon Marjanna, tiimin uusin kesätulokas. Gispon paikkatieto- ja viestintähommien ohella opiskelen Turun yliopistossa maantiedettä. Mua kiinnostavat paikkatiedon monipuoliset hyödyntämis- ja kehittämismahdollisuudet. Tykkään tehdä asiat vähän toisin, luovasti kokeilemalla ja hyödyntämällä avoimia ohjelmistoja. Toimin tiimin apuna ja kartutan samalla omaa osaamistani paikkatietoalalla Suomen Turusta käsin 🙂

+358 40 6679526
marjanna@gispo.fi