Opiskelija, ilmoittaudu mukaan Gispon paikkatietokoulutuksiin!

Opiskeletko geoinformatiikkaa tai maantiedettä yliopistossa? Haluatko oppia lisää avoimen lähdekoodin paikkatietojärjestelmistä ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista? Gispo Oy tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua huippulaadukkaisiin koulutuksiin edullisella opiskelijahinnalla.

Valitse sopiva koulutus ja ilmoittaudu

Tutustu Gispon tarjoamiin koulutuksiin koulutukset-sivulla ja valitse kiinnostava koulutus. Koulutuksen valittuasi voit täyttää sitovan ilmoittautumislomakkeen. Tarkistathan koulutuksen ajankohdan jo ennen ilmoittautumista ja varmistat, että pystyt osallistumaan koulutukseen. Kaikki ilmoittautuneet lisätään jonoon, josta valitaan koulutukseen osallistujia lomakkeessa annetun lyhyen motivaatiotekstin ja ilmoittautumisjärjestyksen perusteella. Koulutukseen valittuihin ollaan yhteydessä viimeistään 2 viikkoa ennen koulutuspäivämäärää. Valituilta peritään osallistumismaksu, joka on 50 euroa per päivä.

Ilmoittautuneet pyritään saamaan seuraavalle tulossa olevalle kalenterikurssille, muussa tapauksessa ilmoittautumiset siirretään seuraavalle kurssille. Otathan huomioon, että sinulla tulee olla koulutuspäivänä mukana voimassa oleva opiskelijakortti. Koulutuksiin valitaan osallistujia ilmoittautumislistalta vain jos koulutuksessa on tilaa. Gispo Oy pidättää oikeuden perua opiskelija-ilmoittautumisen kautta valittujen osallistuminen koulutukseen.

Tukipalvelu

Tarjoamme opiskelijoille myös mahdollisuuden ostaa Gispon tukipalvelu ilmoittautumisen yhteydessä. Tukipalvelusta saat nopeasti henkilökohtaista tukea ja pääset lukemaan tukipalveluartikkeleita, jotka sisältävät ohjeita ja ratkaisuja usein kysyttyihin kysymyksiin. Tutustu tarkemmin Gispon tukipalveluun.