Tule meille harjoitteluun!

Tykkäätkö kartoista? Hyvä! Niin mekin!

Tule siis meille töihin!

Gispo Oy etsii korkeakouluharjoittelijaa 3 kk:n työharjoittelujaksolle kesäkaudelle (touko-elokuu 2017). Heinäkuussa suurin osa henkilöstöstä on lomilla, jolloin on mahdollista viettää myös itse rantalomaa.

Toivomme harjoittelijalta osaamista ja innokkuutta opetella paikkatietoalaa, karttojen visualisointia sekä testata erilaisia avoimia ja ilmaisia paikkatieto-ohjelmistoja. Aiempaa kokemusta alalta ei tarvita! Meiltä puolestasi saat mahdollisuuden kokeilla ja oppia sekä pääset tutustumaan paikkatietoalan kehitykseen Suomessa.

Työskentelemme erittäin joustavasti, suurin osa henkilökunnasta tekee tällä hetkellä etätöitä Turussa, Tampereella ja Meksikossa! Toimistollamme Kalevankadulla Helsingissä pyörii myös muutama työntekijä. Toimistomme on avoin yhteisötyötila, jossa arkkitehdit, web designerit ja vaatesuunnittelija ovat sulassa sovussa paikkatietoalan asiantuntijoiden parissa.

Haluamme ehdottomasti tavata sinut ja jutella lisää, jos

  • Olet kiinnostunut kartoista
  • Sinulla on visuaalista näkemystä
  • Haluat oppia hyödyntämään avoimia paikkatieto-ohjelmistoja
  • Et pidä tekniikkaa mörkönä vaan mahdollisuutena
  • Et pelkää työskennellä vaikka etänä, jos Helsinki on liian kaukana

Kysy lisää Sanna Jokelalta (sanna@gispo.fi / 040-7664607) ja lähetä hakemuksesi CV:n kera Sannalle muodossa etunimi_sukunimi_hakemus.pdf & etunimi_sukunimi_CV.pdf

Huom! Hakuaika 21.3.-29.3.2017. Palaamme sen jälkeen asiaan mahdollisimman pian.

Työpiste: Sovittavissa tai Kalevankatu 31, Helsinki.
Palkka: Alan suositusten mukaisesti.

Sanna Jokela
Tietoa

Hei! Olen koulutukseltani maantieteilijä, vuodesta 2006 lähtien työskennellyt paikkatietoalalla monipuolisissa projekteissa. Gispolla toimin kouluttajana, konsulttina ja Oskari-viestintäkoordinaattorina.

Vastaa