Asiakaskohtaiset ja räätälöidyt koulutukset

Erikoistoiveita? Me autamme

Haluatko koulutusta koko henkilökunnalle? Tai vain tietystä aihepiiristä? Järjestämme koulutuksia myös asiakkaiden tiloissa. Valmiita koulutuksia voimme järjestää lyhyelläkin varoitusajalla QGIS, PostGIS ja GeoServer -ohjelmistojen käytöstä. Joskus asiakkaamme toivovat erikoiskoulutuksia, joita mielellämme toteutamme. Räätälöidyt koulutukset voivat sisältää asiakkaan omien aineistojen työstöä jollain tukemallamme ohjelmistolla. Lisäksi olemassa olevista koulutuspaketeista voimme tuottaa sopiva kombinaatio asiakkaan tarpeisiin soveltuvaksi. Esimerkiksi PostGIS:n hallintaa QGIS:n avulla tai visualisointien tuottamista QGIS:stä GeoServeriin.

Hinta

Koulutuksen hinta määräytyy räätälöintiin tehtävän työn, koulutettavien määrän ja mahdollisten matkakustannusten perusteella. 

Koulutustilat asiakkaalla

Koulutustilana voi olla mikä tahansa kokoustila tai luokkahuone, jos jokaisella koulutettavilla on käytössään tietokoneet, tarpeeksi töpseleitä (ja jatkojohtoja) ja nettiyhteydet. Koneille pitää voida asentaa myös koulutuksissa tarvittavat ohjelmistot.

Koulutusryhmät

Yleensä koulutettavien ryhmäkoot ovat 5-10. Yli 10 hengen koulutuksissa usein tarvitaan apuopettajaa tasapuolisen oppimisen turvaamiseksi. Apuopettajana voi toimia joko asiakkaan kautta hankittu osaava henkilö tai Gispo Oy:n kouluttajat.