QGIS-verkkokoulutus 25.-26.5

eQGIS – Johdanto QGISn käyttöön

Ajankohta: 25.5.-26.5.2016 (2 pv.)

QGISin avulla muun muassa rakennusten 2.5D visualisoinnin tekeminen on vain muutaman klikkauksen päässä

QGISin avulla muun muassa rakennusten 2.5D visualisoinnin tekeminen on vain muutaman klikkauksen päässä

Tässä kahden päivän koulutuksessa opitaan luentojen ja harjoituksien avulla QGISn käyttöön. Koulutus sopii parhaiten paikkatiedon saralla kokemattomille henkilöille, jotka haluavat oppia paikkatiedon ja paikkatieto-ohjelmistojen käyttöön QGISn avulla. Optimaalisissa koulutusolosuhteissa koulutus pidetään neljän hengen ryhmässä ja se voidaan pitää 2 x 3 h -sessioina kahden päivän aikana.

Koulutuksen hintaan kuuluu oikeudet neljäksi kuukaudeksi tukipalveluumme, jossa saat henkilökohtaista tukea ohjelmiston käyttöön ja voit tukeutua myös tukipalvelumme ratkaisutietokantaan, johon on kerätty ohjeita ohjelmistojen käytöstä. Tukipalvelusta voi lukea lisää osoitteessa: http://www.gispo.fi/tukipalvelu/

QGIS on avoimeen lähdekoodiin perustuva helppokäyttöinen ja monipuolinen paikkatietojen käsittely- ja analyysi työpöytä GIS-ohjelmisto. QGIS:siä voi käyttää käyttöjärjestelmästä riippumatta ja se lukee laajasti eri aineistoformaatteja niin kovalevyltä kuin tietokannasta.

Koulutuksen sisältörakenne on seuraavanlainen:

  • Paikkatiedon perusteet, QGIS:n käyttöliittymä ja Paikkatietoaineistot,
  • Vektori ja rasteriaineistojen visualisointi, kuvaustekniikka, Aineiston tekstitys ja luokittelu sekä Karttatulosteet
  • Paikkatietopalvelut ja -tiedostoformaatit, Koordinaattijärjestelmät,
  • Paikkatietojen muokkaus ja Paikkatietoanalyysit, ja lopuksi QGIS:n laajennokset

Koulutusmateriaali ja koulutus ovat suomenkielisiä. Koulutus koostuu luennoista ja harjoituksista. Harjoitusten materiaali on osallistujien käytettävissä myös koulutuksen jälkeen. Kullekin osallistujalle on varattu oma tietokone käyttöönsä.

Koulutukseen osallistujilla ei tarvitse olla ennakkotietoja paikkatietoaineistoista tai ‐ohjelmistoista.

Kysymyksiä ilmaantuessa, voit olla yhteydessä meihin sähköpostiosoitteesta info@gispo.fi.

Lue verkkokoulutuksista lisää sivustoillamme:http://www.gispo.fi/koulutukset/verkkokoulutukset/

Ilmoittautuminen

Varaa paikkasi kurssille ja iImoittaudu mukaan verkkokauppamme kautta alta löytyvästä linkistä. Verkkokaupan kautta voit ilmoittautua ja tehdä koulutuksen maksusuorituksen verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Asiakkaan niin halutessa voimme myös laskuttaa koulutuksen. Tässä tapauksessa pyydämme lähettämään sähköpostissa laskutustiedot viitenumeroineen info@gispo.fi-osoitteeseen siten, että sähköposti otsikoidaan koulutuksen nimellä.