QGIS käyttöön päivässä -verkkokoulutus 19.5.

eQGIS – QGIS käyttöön päivässä (’Fast track’)

Ajankohta: 19.5.2016 (1 pv.)

QGISin avulla muun muassa rakennusten 2.5D visualisoinnin tekeminen on vain muutaman klikkauksen päässä

QGISin avulla muun muassa rakennusten 2.5D visualisoinnin tekeminen on vain muutaman klikkauksen päässä

Tässä yhden päivän koulutuksessa opitaan luentojen ja harjoituksien avulla QGISn käyttöön. Koulutus sopii paikkatieto-ohjelmistoja jo aikaisemmin käyttäneille henkilöille ohjelmistosta riippumatta. Lisäksi se soveltuu myös QGISsiä jo hyödyntäneille henkillöille, jotka haluavat optimoida ohjelmiston käytön toimissaan. Koulutus pidetään neljän hengen ryhmässä 2 x 3 h -sessioina.

Koulutuksen hintaan kuuluu oikeudet kahdeksi kuukaudeksi tukipalveluumme, jossa saat henkilökohtaista tukea ohjelmiston käyttöön ja voit tukeutua myös tukipalvelumme ratkaisutietokantaan, johon on kerätty ohjeita ohjelmistojen käytöstä. Tukipalvelusta voi lukea lisää osoitteessa: http://www.gispo.fi/tukipalvelu/

QGIS on avoimeen lähdekoodiin perustuva helppokäyttöinen ja monipuolinen paikkatietojen käsittely- ja analyysi työpöytä GIS-ohjelmisto. QGIS:siä voi käyttää käyttöjärjestelmästä riippumatta ja se lukee laajasti eri aineistoformaatteja niin kovalevyltä kuin tietokannasta.

Koulutusmateriaali ja koulutus ovat suomenkielisiä. Koulutus koostuu luennoista ja harjoituksista. Harjoitusten materiaali on osallistujien käytettävissä myös koulutuksen jälkeen. Kullekin osallistujalle on varattu oma tietokone käyttöönsä.

Koulutuksen sisältörakenne on seuraavanlainen:

  • QGIS:n käyttöliittymä ja Paikkatietoaineistot- ja palvelut,
  • Kuvaustekniikka, Aineiston tekstitys ja luokittelu sekä Karttatulosteet
  • Paikkatietojen muokkaus ja Paikkatietoanalyysit, ja lopuksi QGIS:n laajennokset

Koulutukseen osallistujilla on syytä olla perustiedot paikkatietoaineistojen ja -ohjelmistojen käytöstä.

Kysymyksiä ilmaantuessa, voit olla yhteydessä meihin sähköpostiosoitteesta info@gispo.fi.

Ilmoittautuminen

Varaa paikkasi kurssille ja iImoittaudu mukaan verkkokauppamme kautta alta löytyvästä linkistä. Verkkokaupan kautta voit ilmoittautua ja tehdä koulutuksen maksusuorituksen verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Asiakkaan niin halutessa voimme myös laskuttaa koulutuksen. Tässä tapauksessa pyydämme lähettämään sähköpostissa laskutustiedot viitenumeroineen info@gispo.fi-osoitteeseen siten, että sähköposti otsikoidaan koulutuksen nimellä.